Manchester United uitshirt 2020-2021

Het nieuwe uitshirt van Manchester United is zojuist officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt Manchester United in het seizoen 2020-2021 haar uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup, League Cup en tijdens de wedstrijden in de Champions League. De ploeg van Ole Solskjaer debuteert in dit nieuwe shirt tijdens de halve finale wedstrijd in de Europa League tegen Sevilla dit weekend. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Engelse topclub. Inmiddels heeft de club ook een zwart/wit Manchester United 3e shirt gelanceerd. Dit tenue dient als alternatief voor dit voetbalshirt. 

Manchester United uit shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe Manchester United uitshirt 2020-2021 lijkt op het eerste gezicht zwart, maar is toch echt donker groen. Het tenue bevat een zogenaamd ''legend earth green'' patroon als all-over print over de body van het tenue. Deze print bestaat uit een design van golven, waarbij het erop lijkt alsof deze met de hand op het tenue geverfd zijn. De print op het nieuwe tenue is geïnspireerd door de de reis van de fans van Manchester United naar de uitwedstrijden van de club in het land en de gehele wereld. Het tenue versterkt het gevoel van de saamhorigheid van de supporters wanneer zij samen op pad zijn. De kleur van het tenue is geïnspireerd door één van de eerste tenue van Manchester United. Bij de oprichting van de club gingen ''The Mancunians'' door het leven als Newton Heath en droeg het groen/gele tenues. De donkergroene kleur van het uitshirt is een moderne interpretatie van de tenues van destijds.   Een ander kenmerk van het nieuwe tenue zijn de monochrome logo's. De logo's hebben dezelfde kleur als de kleuren van het tenue. De rechterborst bevat het adidas-logo in het wit en het Manchester United-logo op de andere borst is een combinatie van legergroen en wit. De drie bekende adidas trademark strepen staan ​​op de schouders van het shirt in het wit. Op het midden van het nieuwe uittenue van Manchester United staat opnieuw het logo van hoofdsponsor Chevrolet. De autofabrikant is sinds de zomer van 2014 shirtsponsor van United en dit contract loopt volgend jaar zomer af. Ook het logo van subsponsor Kohler staat dit seizoen in het wit op de linkermouw. Het nieuwe uitshirt van de topclub uit Manchester wordt afgemaakt met een ronde hals in het leger groen.

Het Manchester United uittenue wordt compleet gemaakt door een donker grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen en in het wit de logo's van de club en United. De kousen zijn ook grijs met aan de bovenkant zwarte adidas strepen. Daaronder is de naam van de club in het wit verwerkt. De authentic tenues van Manchester United zijn dit seizoen voor het eerst uitgerust met de HEAT.RDY technologie en de replica voetbalshirts met de AeroReady technologie. Beide systemen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. De authentic tenues zijn daarnaast wat lichter en vallen strakker. De onderkant van de HEAT.RDY tenues bevat daarnaast een modieuze ronding. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, welke gedragen wordt door spelers als Pogba, Rashford, Fernandes, Ighalo, Martial, James, Williams, Greenwood en nog meer spelers of check het nieuwe Manchester United thuisshirt 2020-2021. 

Manchester United uitshirt bestellen

Het groene Manchester United uitshirt 2020-2021 kun je pas vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De authentieke versie met de HeatReady technologie heeft een prijs van € 139,95. De voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 19,95. In de onderstaande winkels kun je het nieuwe Manchester United uittenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. 

Bestel je Manchester United voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of deze winkel! 

of deze fanshop

Manchester United uitshirt 2020-2021 - Zwart

Manchester United voetbalshirt 2020-2021