5 maart 2018

Tigres UANL 3e shirt 2018 gelanceerd

De Mexicaanse voetbalclub Tigres UANL heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas haar 3e tenue gelanceerd. Dit 3e tenue wordt gedragen tijdens de wedstrijden in de Liga MX. In veel (Zuid)- Amerikaanse landen wordt de competitie gespeeld in één kalender jaar. Deze competitie duurt ongeveer een half jaar en zo is er tijd voor twee competities. Deze competities worden ook wel de Apertura en Clausura genoemd. Dit tenue van de Mexicaanse voetbalclub wordt gedragen tijdens de wedstrijden in de Clausura. Tigres UANL wil dit jaar net zo goed presteren in deze competitie als afgelopen seizoen in de Apertura, zij zijn namelijk de trotse winnaar geworden van de Apertura 2017. De Braziliaanse trainer Ricardo Ferretti gaat beginnen aan zijn 8e jaar bij Tigres UANL, hiermee is hij de langstzittende trainer in de Liga MX. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Universitario, dit stadion heeft een capaciteit van ongeveer 42.000 supporters. Deze fanatieke aanhang ziet spelers als Vargas, Gignac, Valencia en Juninho ook in de Clausura graag schitteren in dit nieuwe shirt. De aanhang van Tigres staat ook wel bekend als ‘’ The Incomparables.’’ Deze naam hebben ze te danken aan het feit dat er altijd enorm veel supporters mee gaan naar de uitwedstrijden van de club en geen enkele andere Mexicaanse club valt hiermee te vergelijken. Ben jij nieuwsgierig naar het nieuwe 3e tenue van Tigres UANL? Check alle details hieronder!

Tigres UANL 3e shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt van Tigres UANL is dit jaar grijs van kleur. Het Duitse kledingmerk adidas heeft dit jaar gekozen voor een grijs shirt met enkel op de mouwen een lijnpatroon. Dit patroon loopt door tot aan de kraag. De kraag is een V-hals. De laatste tijd gebruikt adidas deze kraag erg veel in haar ontwerpen. De 3 bekende adidas strepen zijn ook terug te vinden op het shirt. Deze staan aan de zijkant. Op de voorkant van het shirt is het erg druk. Hier staan Zuid- en Midden Amerikaanse teams ook om bekend. Op de borst staat aan de linkerkant het logo van Tigres UANL. Boven dit logo staan 6 gouden sterren. Deze sterren staan voor de behaalde landskampioenschappen van de Mexicaanse voetbalclub. De rechterkant van de borst bevat het logo van sponsor Monterrey Extra. Tussen deze twee logo’s in is het bekende adidas logo te vinden. Dit logo is wit van kleur. Op de buik van het shirt staat in grote letters TIGRES. Onder de naam van de club is nog een sponsor te vinden. Daar staat namelijk de naam van Cemex. Het populaire frisdrank merk Coca Cola is te vinden op de mouw van het shirt. Topscorer van de Mexicaanse voetbalclub is Enner Valencia. In dit shirt moet hij ook in de Clausura zorgen voor vele doelpunten. Net zoals bij alle shirts van adidas wordt ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de zogeheten adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren in de strijd voor het kampioenschap in de Clausura. Het shirt wordt gecompleteerd door een grijze broek en grijze sokken met witte accenten. Check Hieronder de foto’s van het tenue van Tigres UANL.

Tigres UANL voetbalshirt kopen

Helaas is het niet mogelijk om het shirt van Tigres UANL te bestellen. Wilt u andere shirts van Zuid- of Midden Amerikaanse voetbalclubs kopen is dat mogelijk in onderstaande winkel. Dit in inclusief de mogelijkheid tot bedrukking van het shirt. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je (Zuid)- Amerikaanse voetbalshirts in deze winkel!