17 maart 2016

Verenigde Staten thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Verenigde Staten thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de voetbalbond en kledingsponsor Nike. In dit voetbalshirt speelt het land de Copa America Centenario wedstrijden in de zomer van 2016. Dit jaar bestaat de Copa America namelijk 100 jaar en om die reden vindt het kampioenschap van Zuid Amerika buiten het continent plaats, in de Verenigde Staten. Aan het toernooi doen ook een aantal landen uit Midden Amerika mee: de VS, Mexico, Costa Rica, Haïti, Mexico, Jamaica en Panama. Bovendien draagt de VS dit voetbalshirt in de voorbereiding op het WK van 2018. Het nieuwe voetbalshirt van de Verenigde Staten wordt voor het eerst gedragen in de interlands van de club eind deze maand. We bespreken hieronder kort het design van het nieuwe shirt.

Verenigde Staten thuistenue 2016-2017

Het nieuwe shirt van de VS is geheel in stijl van de vlag van het land. Het nieuwe Verenigde Staten thuisshirt voor 2016-2017 heeft een witte romp. Verder is het design van de mouwen erg speciaal. De mouwen worden namelijk gekenmerkt door de flitsende dunne blauwe en witte strepen, waarbij vooral de blauwe strepen opvallen. Deze raglan zijn van een speciaal materiaal gemaakt. In de bies aan de onderkant van de mouwen staat bovendien de leus van het nationale elftal: ''One team'' en ''One nation''. Verder bevat het shirt een kleine v-hals in het wit met aan de achterkant een rode band. De rode strip komt ook weer terug aan de zijkanten van het voetbalshirt. De rechter borst is uitgerust met het logo van Nike in het blauw. De Amerikaanse kledingsponsor is al sinds 1993 verbonden aan de voetbalbond van de USA. Net voor het WK van 1994, welke plaats vond in de VS, werd het Amerikaanse sportmerk kledingsponsor van de nationale voetbalbond en de vertegenwoordigende efltallen. De andere borst van het nieuwe Verenigde Staten voetbalshirt bevat het nieuwe logo van de USA voetbalbond. Dit logo is eind februari gepresenteerd en heeft een strakke uitstraling. Het nieuwe tenue van de Verenigde Staten wordt gecompleteerd door een wit short met aan de zijkanten een rode strip. Ook hierop staan de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen van het nieuwe Verenigde Staten tenue zijn ook overwegend wit en bevatten zowel rode als blauwe details. Check hieronder de foto's van de shirts waarin sterren als Altidore, Bradley en Dempsey vanaf binnenkort zullen spelen. Check ook het nieuwe zwarte uitshirt van de Verenigde Staten voor 2016-2017.

Verenigde Staten voetbalshirt kopen

Het nieuwe Verenigde Staten thuisshirt 2016-2017 kan je vooralsnog nog vanaf april kopen in de onderstaande shops voor zowel volwassenen als voor kinderen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor KIDS ongeveer € 70,-. Dan kan je deze ook laten bedrukken met de officiële printing van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Check ook goedkopere Verenigde Staten t-shirts en merchandising in het overzicht hiernaast en vergelijk bovendien de prijzen van de producten. Directe levering en gratis verzending!

Koop het VS voetbalshirt in de officiële shop

of bij Subside Sports

Verenigde -staten -thuisshirt -2016-2017

VS-thuisshirt -2016-2017

Verrenigde -staten -voetbalshirt -2016-2017