Universidad de Chile voetbalshirts 2021

De Chileense club Universidad de Chile en kledingsponsor adidas hebben deze week het nieuwe Universidad de Chile thuisshirt 2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt ‘’La U’’ de Chileense Primera Division, beker- en Copa Libertadores thuiswedstrijden in het Estadio Nacional in Santiago in 2021. Adidas is ook dit jaar weer de kledingsponsor van de Chileense universiteitsverenging. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds 1999 en het contract loopt in ieder geval nog tot het einde van 2021.

Universidad de Chile thuisshirt 2021

Het Universidad de Chile thuisshirt 2021 is dit jaar weer overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print van diagonale strepen in verschillende breedtes en richtingen. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals. Bovendien bevat het tenue van de Chileense club witte details. De drie strepen op de schouders zijn wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderzijde van de mouwen. Op de rechterborst prijkt een badge van het universiteitslogo en de andere borst bevat het clublogo. De ster boven het logo verwijst naar de meer dan tien kampioenschappen van de (18). Op het midden van de borst staat het adidas logo en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor Petrobas. Subsponsor DirecTV staat ook dit seizoen weer op de mouwen van het Club Universidad de Chile voetbalshirt 2021. In de nek op de achterzijde van het tenue bevindt zich nog een detail. Hier staat de tekst: ‘’Romántico Viajero.’’ Het tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het thuistenue.

Ook dit jaar zijn de voetbalshirts van Universidad de Chile weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfect ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Montillo, Larrivey, Lenis, Cortés en andere spelers. Helaas is het vooralsnog niet mogelijk deze tenues te bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts of gave t-shirts van Chileense clubs? Bestel het dan in deze winkel! 

Universidad de Chile voetbalshirts 2021

Universidad de Chile voetbalshirts 2021