Universidad de Chile uitshirt 2021

Universidad de Chile en kledingsponsor adidas hebben afgelopen weekend ook het nieuwe Club Universidad de Chile uitshirt 2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue spelen ''Los Azules'' de uitwedstrijden in de Chileense Primera División en beker dit seizoen. Sinds 1999 is adidas al de kledingsponsor van de universiteitsclub uit Santiago en ook dit seizoen is het Duitse sportmerk verantwoordelijk voor het design van de nieuwe uittenues.

Het zogenaamde schaakbord design lijkt populair te zijn bij adidas. Twee weken geleden lanceerde het merk al het nieuwe New York Red Bulls thuisshirt met het design van ruiten en deze ruiten zijn nu ook verwerkt in het nieuwe tenue van Club Universidad de Chile. Het uitshirt bevat nameijk een design van witte ruiten en is verder voorzien van blauwe accenten. De V-hals is donkerblauw en deze kleur komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Het adidas performance logo op het midden van de borst is ook blauw en hetzelfde geldt voor het logo van sponsor Petrobas op het midden van het tenue. De Braziliaanse oliemaatschappij is sinds 2019 de hoofdsponsor van de Chileense club. De linkerborst van het tenue bevat het logo van de club. Boven dit logo prijkt een gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de Copa Sudamericana (de Zuid Amerikaanse variant van de Europa League) in 2011. De rechterborst bevat een badge van het universiteitslogo. Een speciaal detail bevindt zich nog op de achterzijde van het voetbalshirt. Hier prijkt de tekst: ''Romantico Viajero'' (Romantische reiziger). Het Club Universidad de Chili uittenue 2021 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met met zilveren adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en beide items bevatten uitingen van de club en adidas.

Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Deze technologie is in het systeem van de tenues verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Universidad de Chile voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Montillo, Rodriguez, Beausejour, Aranguiz, Guerra, Lenis en nog meer spelers of check het nieuwe Universidad de Chile thuisshirt 2021

Universidad de Chile uitshirt 2021

Universidad de Chile uittenue 2021-2022