Kledingsponsor Adidas en het Chilleense Universidad de Chile hebben het thuisshirt voor 2017 gelanceerd. Het voetbalshirt bevat een speciaal thema. Het nieuwe thuisshirt verwijst namelijk naar het 90-jarig bestaan van de club. In 1927 is de club opgericht en komend jaar mag de club dit jubileum vieren. Ook noemenswaardig om te vermelden is dat het shirt is gebaseerd op het Adidas Condivo 16 template. De Chileense topclub die al 17 landstitels veroverde zal dit voetbalshirt tijdens thuiswedstrijden in Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos in het jaar 2017 dragen.

Het nieuwe thuisshirt van Universidad de Chile is overwegend blauw. Bovendien kent het witte applicaties. Zo bevatten de uiteinden van de mouwen een witte bies. Ook lopen langs de zijkanten witte Adidas Trademark strepen. Op deze manier wordt afscheid genomen van de rode details die zichtbaar waren op het thuisshirt van 2016. De body van het shirt is opgedeeld in blauwe banen. De schouders en mouwen echter niet. Daarnaast kent het shirt een blauwe v-hals. De opvallendste details bevinden zich op het midden van het shirt. Zo kent de linkerborst het traditionele clublogo, terwijl de rechterborst het huidige logo van een van de grootste clubs uit Chili kent. Tussen deze logo's in bevinden zich ook nog 2 details, waarvan 1 wel heel opvallend is. Hiermee wordt gedoeld op de gouden opdruk, waarin wordt verwezen naar het 90-jarig bestaan van de club. Wat denk jij? Gaat Universidad de Chile haar rijke historie nog meer vorm geven?

Universidad -de -chile -2017-thuisshirt

Universidad de Chile voetbalshirt kopen?

Helaas weten we nog niet waar het Universidad de Chile voetbalshirt voor 2017 te koop is. Zodra we dat weten, hebben we meer nieuws. Andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs kan je uiteraard kopen in de online shop van Subside Sports!

Universidad -de -chile -2017-thuisshirt -2