Universidad de Chile uitshirt 2020-2021

Universidad de Chile en adidas hebben vandaag het nieuwe Universidad de Chile uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt de Chinese topclub haar uitwedstrijden gedurende komend seizoen. Club Universidad de Chile speelt haar thuiswedstrijden in het Estadio Nacional Julio Martinez in Santiago. Adidas is de kledingsponsor van ''El Bulla'' sinds 1999 en was dit eerder al in de periode 1988-1990 en 1980-1985.

Het Universidad de Chile uitshirt 2020-2021 is dit seizoen geheel wit en wordt gekenmerkt door de gesublimeerde print van vlakken met daarin de drie adidas strepen. De body van het tenue bevat vijf keer drie adidas trademark strepen. De print loopt bovendien door over de mouwen. De drie adidas strepen staan ook in het wit op de schouders. Het Universidad de Chili uitshirt heeft verder een V-hals. Op de rechterborst is het adidas logo in het donkerblauw aangebracht en de linkerborst bevat het iconische logo van de club, welke gekenmerkt wordt door een U. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar het winnen van de Copa Sudamericana in 2011. Tussen het logo van de club en adidas prijkt het universiteitslogo. In 1927 werd ''La U'' opgericht door studenten van de universiteit van Chili. Het tenue bevat verder verschillende sponsoren. Petrobas versiert het midden van het tenue, ter hoogte van de rechter schouder staat het logo van subsponsor DIRECTV en op de linkermouw komt dit logo ook weer terug. De nieuwe tenues van de 18voudig kampioen wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met witte adidas strepen en witte kousen. Universidad speelt komend seizoen dus in een geheel wit tenue.

Alle nieuwe adidas tenues zijn komend seizoen uitgerust met de AeroReady technologie van adi, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Montillo, Beasuejour, Aranguiz, Rodriguez en andere sterspelers. Check ook het nieuwe Universidad de Chile thuisshirt. 

Helaas is het vooralsnog niet mogelijk deze tenues te bestellen. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts of gave t-shirts van Chileense clubs? Bestel het dan in deze winkel!