6 december 2015

Universidad de Chile thuisshirt 2016

Het nieuwe Universidad de Chile thuisshirt voor 2016 is vandaag officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt de Chileense club de thuiswedstrijden in de Chileense Primera Division in het Estadio Nacional Nunoa in Santiago.

Het Universidad de Chile voetbalshirt is sinds de oprichting van de club in 1927 overwegend blauw. Ook het nieuwe shirt van de Chileense club is blauw met rode accenten. Deze rode accenten komen terug in de ronde hals en in de strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Verder is het nieuwe Universidad de Chile thuisshirt uitgerust met een hals met knoopjes en op de mouwen staat subsponsor Tramontina in het rood. Het midden van de borst is voorzien van het logo van Adidas. De Duitse kledingsponsor is 1999 kledingsponsor van club en zal dit in ieder geval nog tot 2021 blijven. De linker borst bevat het logo van de club, welke gekenmerkt wordt door de grote rode U met witte omlijning. Boven dit logo staat een gouden ster. Deze ster verwijst naar de meer dan tien (zeventien) gewonnen kampioenschappen van de club. De rechter borst bevat een vintage logo van de club en op het midden van het shirt staat shirtsponsor Claro. Claro en Tramontina zijn sinds 2010 als shirtponsoren verbonden aan de Chileense club en zullen dit tot 2018 blijven. Op de achterkant van het shirt komt Claro overigens ook terug. Het nieuwe Universidad de Chile thuistenue voor 2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met rode strepen van de kledingsponsor. Op beide items staan uitingen van Adidas en de club. Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van de club uit Chili. In deze shirts spelen sterren als Rubio, Pinilla en Castro.

Helaas weten we nog niet waar het Universidad de Chile voetbalshirt voor 2016 te koop is. Zodra we dat weten, hebben we meer nieuws. Andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs kan je uiteraard kopen in de online shop van Subside Sports!

Universidad -de -Chile -thuisshirt -2016

Universidad -de -Chile -shirt -2016

Universidad -de -chile -voetbalshirt -2016