26 juni 2016

Union Berlin voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van de 2. Bundesliga club Union Berlin voor 2016-2017 zijn vandaag officieel gelanceerd door de Duitse club en kledingsponsor Macron. In deze shirts speelt Union Berlin de 2. Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2016-2017. Union Berlin is vorig seizoen als zevende geëindigd in de 2. Bundesliga en speelt daarom komend seizoen opnieuw op het tweede niveau van Duitsland. Vandaag werden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Duitse club gelanceerd. We bespreken deze drie nieuwe shirts hieronder.

Union Berlin thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Union Berlin thuisshirt voor 2016-2017 is rood en wordt verder gekenmerkt door zowel gele als witte accenten. De witte accenten komen vooral terug in de klassieke polo kraag en de gele tinten komen terug in een lijn over de schouders, een lijn aan de onderkant van de mouwen en een lijn aan de zijkanten van het shirt. Verder bevat het shirt een watermerk van een deel van het clublogo over de linkerkant van het nieuwe shirt. De achterkant van het voetbalshirt van Union Berlin is uitgerust mt de initialen van een leus van de club: A-N-V-E-U: ''Und niemals vergessen Eisern Union'' (En vergeet nooit ''Eisern union'). Ook aan de binnenkant van de kraag is een speciale tekst terug te vinden: ''Unsere Liebe - Unsere Mannschaft - Under Stolz - Unser Verein.'' De rechter borst van het shirt is uitgeurst met het logo van kledingsponsor Macron, terwijl de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk op de mouwen staan. Macron is sinds 2014 de kledingsponsor van de club. De andere borst bevat het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadion An der alten Försterei. Hoofdsponsor van Union Berlin is Layenberger. De onderneming is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van de club. Op de achterkant van het shirt staat ook de naam van de club.

Union Berlin uitshirt en 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe Union Berlin uitshirt voor 2016-2017 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is geheel grijs met zwarte accenten. De logo's van Macron, de club en Layenberger staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, evenals de leus en naam van de club. Dit tenue wordt gecompleteerd door een grijs voetbalbroekje en grijze kousen met witte accenten.

Union Berlin heeft komend seizoen ook een 3e shirt. Dit shirt is overwegend wit met rode accenten. Deze rode accenten komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, een band aan de onderkant van het shirt en in een diagonaal vlak aan de linkerkant van de crew neck. Ook op dit shirt staan de logo's van de club, Macron en de hoofdsponsor op dezelfde plek als op het uitshirt en thuisshirt van de club. Dit geldt ook voor de leus en naam van de club. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen met witte details. Check hieronder alle foto's van de nieuwe Union Berlin voetbalshirts voor 2016-2017!

Union Berlin voetbalshirt kopen

Het nieuwe Union Berlin shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in deze Union BERLIN STORE of de  online shop van Subside Sports, evenals andere Bundesliga voetbalshirts! 


Union -berlin -voetbalshirt -2016-2017

Union -berlin -shirt -detail
Union -berlin -shirt -detail -2