Union Berlin thuisshirt 2021-2022

Een week na de lancering van de Union Berlin uitshirts heeft de club in samenwerking met adidas het nieuwe Union Berlin thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt het elftal van trainer Urs Fischer de Bundesliga, DFB Pokal en Conference League thuiswedstrijden in het Stadion An der alten Försterei gedurende 2021-2022. Adidas is sinds 2020 de kledingsponsor van ‘’ Die Eisernen’’ en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de productie en het design van de Union Berlin tenues.

Union Berlin thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Union Berlin thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is volledig rood en bevat een design van dunne, verticale pinstripes, die in het materiaal van het tenue zijn verwerkt. Daarnaast is het thuistenue van de club uit de Duitse hoofdstad uitgerust met witte accenten. De ronde hals bevat een brede witte band en ook de band aan de onderzijde van de mouwen is wit. De adidas strepen staan dit jaar op de schouders en zijn ook wit. Het logo van adidas prijkt op de rechterborst en op het midden van het tenue staat sponsor Aroundtown. Beide logo’s zijn wit. De linkerborst bevat de badge van de club, de linkermouw het logo van mouwsponsor WEFOX en de linkermouw bevat de Bundesliga badge. In de nek op de achterzijde van het thuistenue staat de leus van de club: U-N-V-E-I. Het Union Berlin thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen zijn ook rood met aan de bovenkant witte adidas strepen en op het midden het logo van adidas. Ook deze voetbalshirts zijn door adidas uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Union Berlin thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kruse, Puchacz, Haraguchi, Andrich, Awoniyi, Becker, Friedrich, Van Drongelen, Behrens en andere spelers.

Union Berlin voetbalshirt bestellen

Het adidas Union Berlin thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Hier bestel je zowel het voetbalshirt voor mannen als voor vrouwen en daarnaast is het tenue ook in kindermaten beschikbaar. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. In deze winkels kun je het tenue van Union Berlin ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Bestel je Union Berlin voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of de adidas SHOP!

adidas Union Berlin thuisshirt 2021-2022

Union Berlin thuisshirt 2021-2022