Union Berlin voetbalshirts 2023-2024

Als één van de laatste Bundesliga voetbalclubs heeft Union Berlin, in samenwerking met kledingsponsor adidas, de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 officieel gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de club uit de Duitse hoofdstad de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde het team van trainer Urs Fischer op een knappe vierde plek in de Duitse competitie. Ook dit seizoen is Adidas weer de producent van de Union Berlin voetbalshirts. Deze functie heeft het sportmerk sinds het seizoen 2020-2021. Paramount+ is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van de voetbalclub uit Berlijn.

Union Berlin thuisshirt 2023-2024

Het Union Berlin thuisshirt is dit jaar rood met witte details en bevat een jacquard print van wat op het eerste oog lijkt op een omgekeerde letter U. Het patroon is echter geïnspireerd door de ''wave'' van de supporters in het Stadion An der Alten Försterei. Het voetbalshirt bevat een moderne polokraag met aan de zijkanten een witte band. Ook de adidas trademark strepen op de schouders, het logo van adidas op de rechterborst en de logo's van Paramount+ (midden) en JD Sports (linkermouw) zijn wit. Ook dit jaar staan op de achterkant van het voetbalshirt, in de nek, de initialen van de club: U-N-V-E-U (Und Niemals Vergessen Eisern Union!). Op de achterzijde staat bovendien de naam van de club: 1. FC UNION BERLIN. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen en aan de onderkant van de achterkant een rode band. De sokken zijn rood met witte adidas strepen aan de bovenkant.

Union Berlin uitshirt 2023-2024

Het Union Berlin uitshirt 2023-2024 heeft hetzelfde template als het thuisshirt, maar is wit. Bovendien bevat de jacquard print op het voetbalshirt een gradiënt effect. Het uitshirt bevat een ronde hals en de adidas strepen, het adidas logo en de band op de zijkanten van dit voetbalshirt zijn rood. De logo's van Paramount+ en JD Sports op het uitshirt zijn zwart en het clublogo is wit met rode details. Alle logo's en details staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt ook compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

Union Berlin 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Union Berlin 3e voetbalshirt 2023-2024 wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de DFB Pokal en de Champions League. Dit voetbalshirt heeft een standaard template, dat we eerder al terug zagen bij de voetbalshirts van Panathinaikos, Osasuna en Real Oviedo. Het alternatieve uitshirt van Real Oviedo is donkergroen en bevat een patroon van zeshoeken met diagonale en horizontale lijnen. Alle details op dit voetbalshirt zijn goud. Het Union Berlin 3e shirt heeft namelijk een gouden v-hals, gouden adidas strepen op de mouwen en de band aan de onderkant van de mouwen en op de zijkanten van het voetbalshirt zijn ook goud. Alle logo's staan op dezelfde plek als de andere Union Berlin voetbalshirts 2023-2024. Het voetbalbroekje is donkergroen met gouden adidas strepen op de zijkanten en de sokken hebben ook deze kleurencombinatie.

Union Berlin Champions League voetbalshirt 2023-2024

Tijdens de Champions League wedstrijden tegen Real Madrid, Napoli en Sporting Clube Braga speelt de club uit de Duitse hoofdstad in het Union Berlin Champions League voetbalshirt 2023-2024. Qua kleur is dit tenue geïnspireerd door de t-shirts die de spelers vorig seizoen droegen nadat de club zich had gekwalificeerd voor het toernooi, waarin de club dit seizoen haar debuut maakt. Het voetbalshirt is zwart en bevat een patroon van zeshoeken met daarin horizontale en diagonale lijnen. Dit betreft een hetzelfde standaard template van adidas als het 3e voetbalshirt. Alle details op het tenue zijn goud. De brede v-hals, de adidas strepen op de schouders en alle logo’s (adidas, Union Berlin, Paramount+ en JD Sports) zijn allemaal goud. Op de rechtermouw draagt Union Berlin de officiële Champions League Starball en UEFA Foundation badge. De onderkant van het voetbalshirt is uitgerust met een speciaal label met daarin het speciale Union International logo, dat ook op de t-shirts stond. Het voetbalbroekje en de sokken van het Union Berlin Champions League voetbalshirt zijn ook zwart met gouden logo’s en gouden adidas strepen.  

Union Berlin voetbalshirt bestellen

De nieuwe Adidas Union Berlin voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL) zijn de voetbalshirts € 99,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Union Berlin voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of de adidas SHOP!

Union Berlin voetbalshirts 2023-2024
Union Berlin voetbalshirts 2023-2024
Union Berlin voetbalshirts 2023-2024
Union Berlin voetbalshirts 2023-2024
Union Berlin voetbalshirts 2023-2024
Union Berlin voetbalshirts 2023-2024
Union Berlin voetbalshirts 2023-2024
Union Berlin voetbalshirts 2023-2024