Union Berlin thuisshirt 2019-2020

Promovendus Union Berlin en Macron hebben de nieuwe Union Berlin thuisshirts voor 2019-20 gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit de Duitse hoofdstad de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Stadion An der alten Försterei gedurende 2019-20. Union Berlin eindigde afgelopen seizoen op een derde plek in de 2.Bundesliga en won de play-offs ten koste van Stuttgart. Het Italiaanse sportmerk Macron is sinds de zomer van 2015 kledingsponsor van de Duitse club. Vanaf het seizoen 2020-2021 neemt adidas overigens het stokje over.

Union Berlin thuis shirt en tenue 2019-20

Het nieuwe Union Berlin voetbalshirt voor 2019-2020 heeft een vrij simpel design. Het voetbalshirt is geheel rood en wordt gekenmerkt door de dunne pinstripes. Deze hebben een iets andere tint rood. Het voetbalshirt van de club uit Berlijn bevat verder een rechte, witte hals. Deze kleur komt ook weer terug in een subtiele lijn aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen is wit. De linkerborst bevat het logo van de Bundesliga debutant en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor AROUNDTOWN. Op de achterkant van het tenue staat aan de bovenkant de naam van de club in het groot en tijdens de wedstrijden in de competitie dragen de spelers op de rechtermouw de officiële Bundesliga badge. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staan de letters: U.N.V.E.U. Dit is een afkorting van de leus van de club:  „Und Niemals Vergessen Eisern Union. Het thuistenue van Union Berlin wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de zijkanten dunne witte lijnen. De kousen zijn rood en bevatten zowel het Macron hero logo als een afbeelding van de leeuw uit het logo van de club. Alle Macron tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Naast het nieuwe thuisshirt lanceerden de club en Macron ook het nieuwe keeperstenue. Dit shirt is fel geel met een all-over print van flitsende strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Gentner, Kroos, Polter, Andersson, Trimmel en nog meer sterspelers.

Union Berlin voetbalshirt bestellen

De nieuwe Union Berlin voetbalshirts voor 2019-2020 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor kinderen € 74,95 en voor volwassenen is het voetbalshirt van Union Berlin € 84,95. De shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In deze winkels kun je de Union Berlin tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Union Berlin tenue direct in de online shop van Subside Sports

of deze Union BERLIN STORE

Union Berlin voetbalshirt 2019-2020