11 augustus 2019

Union Berlin uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Bundesliga promovendus Union Berlin en kledingsponsor Macron hebben inmiddels ook twee nieuwe uitshirts gelanceerd. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van de club uit Berlijn uitgebracht. In deze nieuwe uitshirts speelt Union Berlin de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2019-2020. Union Berlin speelde nog nooit eerder op het hoogste niveau van Duitsland en debuteert dus in deze nieuwe tenues in de Bundesliga.

Union Berlin uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Union Berlin uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit met een melange achtige print. Verder bevat het tenue rode accenten. Een band aan de onderkant van de mouwen is rood en hetzelfde geldt voor de opening van de hals. Ook de onderkant van het tenue bevat een rode band. Hierin is de leus van de Berlijnse club verwerkt: ‘’Wir werden ewig leben.’’ In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staan de letters: U.N.V.E.U. Dit is een afkorting van de leus van de club:  „Und Niemals Vergessen Eisern Union.“ Op de borst van het tenue staan de logo’s van Macron en de club en hoofdsponsor Aroundtown versiert het midden van het Union Berlin uittenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode accenten.

Union Berlin 3e shirt 2019-2020

Het Union Berlin 3e shirt is overwegend navy blauw met een all-over print van driehoeken. Deze driehoeken zijn ook weer uitgerust met dunne, diagonale en horizontale strepen. Verder bevat het derde tenue groene accenten. De band aan de achterkant van de hals is groen en ook een band aan de onderkant van de mouwen heeft deze tint. Ook de logo’s van de club en Macron zijn fel groen. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en kousen met groene details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Union Berlin uittenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Andersson, Polter, Friedrich, Trimmel, Becker en andere sterspelers.

Union Berlin uitshirts kopen

De nieuwe Union Berlin uitshirts en 3e shirts kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt is voor kinderen € 74,95 en voor volwassenen is het voetbalshirt van Union Berlin € 84,95. De shirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In deze winkels kun je de Union Berlin tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel je Union Berlin tenue direct in de online shop van Subside Sports

of deze Union BERLIN STORE