Union Berlin uitshirt 2021-2022

De Duitse voetbalclub Union Berlin heeft in samenwerking met adidas het nieuwe Union Berlin uitshirt en 3e shirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club van trainer Urs Fischer de Bundesliga, DFB Pokal en Conference League uitwedstrijden in 2021-2022. Union Berlin eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek in de Bundesliga en speelt daarom Europees voetbal. Adidas is ook dit seizoen verantwoordelijk voor de productie van de Union Berlin tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds vorig jaar zomer.

Grijs Union Berlin uitshirt 2021-2022

Het Union Berlin uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel grijs en bevat alle kenmerken van het adidas Condivo 21 template. Het tenue bevat een all-over camouflage print in het grijs. Verder is het tenue uitgerust met zwarte details. De brede V-hals van het tenue is zwart en hetzelfde geldt voor de brede band aan de onderkant van de mouwen. De adidas strepen staan in het wit op de schouders en dit is ook de kleur van het adidas logo op de rechterborst en het logo van sponsor AROUNDTOWN op het midden van het tenue. Het bedrijf is sinds 2019 de hoofdsponsor van de club uit de Duitse hoofdstad en beide partijen hebben nog een deal tot 2023. De linkermouw van het tenue bevat het logo van Wefox. In de nek op de achterzijde van het tenue is nog een detail verwerkt. Hier prijkt de leus van de club: UNVEI! De achterkant van het tenue is verder volledig grijs. Het Union Berlin uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten met witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. Het logo van Union Berlin op het voetbalshirt en voetbalbroekje betreft een monochroom logo. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: grijs/wit. De kousen van het uittenue zijn wit met een zwart adidas logo.

Union Berlin 3e shirt 2021-2022

Union Berlin draagt dit seizoen bovendien een alternatief uitshirt of 3e shirt. Het Union Berlin 3e shirt is geïnspireerd door de bossen van Köpenick. Het tenue heeft wel het standaard adidas miTemplate. Het 3e tenue is wit met aan de zijkanten een brede groene band. De groene details komen bovendien terug in de band aan de onderkant van de mouwen, de V-hals en de adidas strepen op de schouders. Bovendien zijn de logo's van adidas en AROUNDTOWN groen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het uittenue. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met groene adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Alle adidas tenues bevatten dit jaar weer de AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Union Berlin uitshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Kruse, Puchacz, Andrich, Haraguchi, Becker, Endo, Luthe, Friedrich en nog meer spelers of check het Union Berlin thuisshirt 2021-2022

Union Berlin voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Union Berlin uitshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Hier bestel je zowel het voetbalshirt voor mannen als voor vrouwen en daarnaast is het tenue ook in kindermaten beschikbaar. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. In deze winkels kun je het tenue van Union Berlin ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Bestel je Union Berlin voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of de adidas SHOP!

Union Berlin uitshirt 2021-2022

Union Berlin 3e shirt 2021-2022

Union Berlin 3e tenue 2021-2022