Union Berlin thuisshirt 2020-2021

Union Berlin en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Union Berlin thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe thuistenue speelt de club uit de Duitse hoofdstad de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Stadion An der alten Försterei gedurende 2020-21. Vanaf dit seizoen is adidas de kledingsponsor van ''Die Eisernen.'' Beide partijen tekenden eerder dit jaar een deal voor de duur van vijf seizoenen.

Union Berlin thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe Union Berlin thuisshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het vandaag gelanceerde Juventus uitshirt 2020-2021, namelijk het Condivo 20 template. Het voetbalshirt is rood en wordt gekenmerkt door de zogenaamde adidas EQT collar. Deze brede toelopende V-hals is geïnspireerd door de V-hals die adidas met name in de jaren '90 gebruikte en dit seizoen ook weer in verschillende nieuwe tenues verwerkt heeft. Het Condivo template wordt ook gekenmerkt door de brede witte band aan de onderkant van de mouwen. Op het Union Berlin voetbalshirt is deze band wit met een brede en dunne gele band. De drie adidas strepen staan op de schouders in het wit en het performance logo van adi versiert de rechterborst. Het Duitse sportmerk is de opvolger van het Italiaanse sportmerk Macron, dat sinds 2015 kledingsponsor was. Sinds vorig seizoen staat Aroundtown SA op het midden van de tenues van de club uit Berlijn, zo ook dit seizoen. De achterkant van het tenue bevat nog een speciaal detail. Hier staat niet alleen de naam van de club, maar ook een verwijzing naar de 100ste verjaardag van het stadion van de voetbalclub: "100 Yahre Stadion An der Alten Försterei." Het thuistenue van Union Berlin wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adi. De kousen zijn volledig rood met aan de bovenkant witte adidas stripes.

Zoals alle tenues van adidas zijn de tenues van Union Berlin ook dit seizoen uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht, ventilatie en verkoeling. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Union Berlin tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Endo, Subotic, Andersson, Felix Kroos, Bülter, Ujah en nog meer spelers en check ook het Union Berlin uitshirt 2020-2021.

Union Berlin voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Union Berlin thuisshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Hier bestel je zowel het voetbalshirt voor mannen als voor vrouwen en daarnaast is het tenue ook in kindermaten beschikbaar. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. In deze winkels kun je het tenue van Union Berlin ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Bestel het Union Berlin voetbalshirt in de Union Berlin fanshop

of deze SHOP! 

Union Berlin thuisshirt 2020-2021