Union Berlin voetbalshirts 2022-2023

Union Berlin en kledingsponsor adidas hebben de nieuwe Union Berlin voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Berlijn de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden in 2022-2023. Union Berlin eindigde afgelopen seizoen op de vijfde plek in de Bundesliga. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Union Berlin tenues. Het Duitse sportmerk is sinds 2019 de kledingsponsor van Union Berlin.

Union Berlin thuisshirt 2022-2023

Het Union Berlin thuisshirt 2022-2023 heeft dit seizoen een traditioneel design. Het voetbalshirt wordt namelijk gekenmerkt door de verticale rode en witte banen over de body. De mouwen zijn overwegend rood en op de schouders bevindt zich een rood vlak met daarin witte adidas strepen. De ronde hals van het voetbalshirt is ook rood. Op de rechterborst prijkt het adidas logo in het wit/rood en de andere borst bevat de badge van FC Union Berlin. Hoofdsponsor Wefox staat in het rood/wit op het thuistenue. De linkermouw bevat tijdens de Bundesliga wedstrijden het logo van Comedy Central en in de Europese en DFB Pokal wedstrijden draagt FC Union Berlin het logo van Aroundtown op de mouwen. In de nek op de achterzijde van het tenue staat het motto van de club: U-N-V-E-U (Und Niemals Vergessen Eisern Union). De achterzijde van het Union Berlin thuistenue is verder geheel rood. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Union Berlin uitshirts 2022-2023

Het Union Berlin uitshirt 2022-2023 heeft een zand kleur met witte en gouden accenten. De V-hals van het uittenue is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Op de schouders staan de adidas strepen en deze zijn goud. De logo's van adidas en sponsor WEFOX op het uittenue zijn zwart en het logo van de club uit Berlijn betreft een monochroom logo. Dit logo is geheel in stijl van de kleuren van het tenue: beige/zwart. Het tenue bevat dezelfde details als het thuisshirt. Het Union Berlin uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met gouden adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Het Union Berlin 3e voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar gebaseerd op het adidas mi License 22 template. Het voetbalshirt is overwegend zwart en wordt gekenmerkt door de dunne verticale streepjes op de body van het voetbalshirt. Deze strepen zijn rood en wit, de clubkleuren van Union Berlin. Het voetbalshirt bevat een brede rode V-hals en ook de adidas strepen op de schouders en mouwen zijn rood. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor WEFOX versiert het midden van het voetbalshirt. In de nek op de achterzijde van het Union Berlin 3e voetbalshirt staat ook weer het motto van de club: UNVEU. De achterzijde van het tenue is verder volledig zwart. Het Union Berlin tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. 

Zoals alle adidas tenues zijn de Union Berlin tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Union Berlin voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Haraguchi, Prömel, Becker, Rani Khedira, Endo, Michel en nog meer spelers.

Union Berlin voetbalshirt bestellen

De nieuwe adidas Union Berlin voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf komende maand bestellen in de onderstaande winkels. Hier bestel je zowel het voetbalshirt voor mannen als voor vrouwen en daarnaast is het tenue ook in kindermaten beschikbaar. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 89,95 en voor kinderen is het shirt € 69,95. In deze winkels kun je het tenue van Union Berlin ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Bestel je Union Berlin voetbalshirt direct in deze SHOP! 

of de adidas SHOP!

Union Berlin thuisshirt 2022-2023

Union Berlin thuisshirt 2022-2023

Union Berlin uitshirt 2022-2023

Union Berlin uitshirt 2022-2023

Union Berlin 3e voetbalshirt 2022-2023

Union Berlin 3e voetbalshirt 2022-2023