10 april 2019

Uitshirt Zweedse vrouwenelftal 2019-2020

Adidas heeft nu ook het nieuwe uitshirt van het Zweedse vrouwenelftal officieel gelanceerd. Dit nieuwe shirt wordt door de vrouwen van Zweden gedragen tijdens de uitwedstrijden van het WK van 2019 in Frankrijk. In poule F nemen de Zweedse dames het op de Verenigde Staten, Thailand en Chili. Dit voetbalshirt wordt ook gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2021. Eerder lanceerden de voetbalbond en adi al het thuisshirt.

Blauw voetbalshirt vrouwen Zweden 2019-2021

Alle uitshirts van de vrouwenteams waarvan adidas kledingsponsor is, lijken hetzelfde template te hebben. Ook het Zweden voetbalshirt is namelijk gebaseerd op het TIRO19 template van het Duitse sportmerk. Het nieuwe Zweden vrouwen voetbalshirt is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de verticale banen met gradiënt design in twee tinten donkerblauw. De mouwen zijn geheel donker blauw en verder bevat het tenue van het Zweedse vrouwenelftal een ronde hals. Het shirt is verder geheel in stijl van de kleuren van de Zweedse vlag. De drie strepen van adidas op de schouders zijn namelijk geel en hetzelfde geldt voor het adidas logo op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het embleem van de Zweedse voetbalbond, de SvFF (Svenska Fotbollförbundet). In de nek aan de achterkant van het tenue staat de Zweedse vlag. Het nieuwe uittenue van de Zweedse vrouwen is ook navy blauw met gele adidas strepen en hetzelfde geldt voor de kousen. Uiteraard zijn ook deze adidas tenues uitgerust met de adidas cimalite technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Zweden voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Seger, Asllani, Fischer, Lindahl, Jakobsson, Dahlkvist, Sembrant en andere sterspeelsters.

Zweden vrouwen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Zweden dames voetbalshirt kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is ongeveer € 79,95 en kun je kopen in de maten XS, S, M, L en XL. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Zweden dames voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)