9 april 2019

Uitshirt Spaanse vrouwenelftal 2019-2021

Adidas heeft gisteren ook een nieuw uitshirt gelanceerd voor het Spaanse vrouwenelftal. In dit nieuwe shirt speelt het nationale vrouwenteam van Spanje de uitwedstrijden tijdens het WK van 2019 in Frankrijk. De Spaanse dames nemen het in poule B op tegen Duitsland, China en Zuid Afrika. De vrouwen van Spanje spelen in dit tenue ook de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2021. Eerder presenteerde de Spaanse voetbalbond en adidas al een nieuw thuisshirt. Check hieronder de details van het away shirt.

Wit uit shirt en tenue vrouwen Spanje 2019-2021

Het nieuwe uitshirt van het Spaanse dameselftal is gebaseerd op een standaard template van adidas, namelijk het TIRO 19 template. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het gradient patroon van dunne, grijze puntjes en lijnen over de body van het voetbalshirt. Dit is hetzelfde design als de 3e shirts van Real Madrid, Bayern München, Juventus en Manchester United afgelopen seizoen. Het voetbalshirt is bovendien uitgerust met een ronde hals in het zwart/rood en deze kleuren komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De drie adidas strepen op de schouders zijn ook zwart. Het adi logo prijkt in het rood op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de Spaanse voetbalbond, de Real Federación Española de Fútbol (RFEF). Waar boven het logo op de tenues voor de mannen een ster staat, is deze afwezig op de tenues van de vrouwen. De mannen werden in 2010 namelijk wereldkampioen en de vrouwen van Spanje nog nooit. Het nieuwe Spanje dames uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Ook deze kousen van het uittenue hebben deze kleurencombinatie.

Uiteraard zijn de Spanje tenues uitgerust met de Climalite technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Patricia Guijarro, Verónica Boquete, Jennifer Hermoso, Alexia Putellas, Victoria Losada en nog meer sterspeelsters.

Vrouwen voetbalshirt Spanje bestellen

Het nieuwe uitshirt van de Spaanse vrouwen kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De prijs van het shirt is € 79,95 en het voetbalshirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande winkels kun je het Spanje tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Check ook andere Spanje producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Spanje dames voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

of in deze winkel!  (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)