Udinese uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Udinese is afgelopen weekend officieel uitgebracht door de Italiaanse Serie A club en de nieuwe kledingsponsor Macron. Dit shirt wordt door Udinese Calcio gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia gedurende 2018-2019. Udinese eindigde afgelopen seizoen als veertiende in de Italiaanse competitie en speelt daarom ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië. Vanaf dit seizoen is het Italiaanse merk Macron verantwoordelijk voor het design van de tenues van de Bianconeri. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een overeenkomst voor zes seizoenen. Tot en met het seizoen 2023-2024 blijven beide partijen aan elkaar verbonden. Check hieronder alles over het eerste Macron shirt van Udinese.

Udinese uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Udinese shirt maakte haar debuut in de oefenwedstrijd tegen Leicester City. Het shirt heeft direct een opvallend design. Het shirt is namelijk goud en bevat dunne pinstripes. Ook de clubkleuren van Udinese komen helemaal terug in het nieuwe voetbalshirt. Het shirt heeft namelijk een zwarte henley collar met een wit knoopje. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft een zwart/witte band. Macron staat met het logo op de rechter borst en op de mouwen. De achterkant van het shirt bevat nog een speciaal detail. In de nek staat de leus van de club: "La passione è la nostra forza" (De passie is onze sterkte). Verder heeft het shirt ook verschillende sponsoren. Op de voorkant staan DACIA en VORTICE en de achterkant van het Udinese voetbalshirt bevat het logo van BLUENERGY. Het nieuwe Udinese tenue wordt compleet gemaakt door een goud broekje met zwart/witte accenten. Deze zwarte/witte details komen ook weer terug in een horizontale band op de kousen. De kousen zijn verder geheel goud en bevatten ook de initialen en het oprichtingsjaar van Udinese: UC 1896.

Alle Macron tenues zijn ook dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Vizeu, Mandragora, Pussetto, Behrami, De Paul en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Udinese voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Udinese shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft ongeveer een prijs van € 80,-. In deze winkel kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Udinese voetbalshirt altijd in DEZE SHOP

OF deze winkel!