Udinese voetbalshirt 125 jarig bestaan

Udinese en kledingsponsor Macron hebben vandaag een speciaal voetbalshirt ter ere van het 125 jarig bestaan van de club gepresenteerd. Udinese werd in 1896 opgericht als onderdeel van de sportclub Società Udinese di Ginnastica e Scherma en bestaat dit jaar dus exact 125 jaar. Het tenue dient dit seizoen als alternatief voor het Udinese uitshirt en wordt voor het eerst gedragen tijdens de Serie A wedstrijd tegen Genoa op 28 november 2021.

Zwart Udinese 3e shirt 2021-2022

Het Udinese 3e voetbalshirt of tenue ter ere van het 125 jarig bestaan heeft een opvallend design. Het voetbalshirt is volledig zwart en wordt gekenmerkt door de brede verticale band over het midden van het tenue. In deze band zijn alle oude clublogo's van de club uit Udine verwerkt. Dit zijn er in totaal zes. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron Sportswear in het wit en de linkerborst bevat een siliconen badge van het logo van de club. Dit logo betreft een speciaal logo ter ere van het 125 jarig bestaan en bevat de de jaartallen 1896 en 2021 met de tekst 125 ANNI. De binnenkant van de ronde hals bevat een label in de clubkleuren van Udinese Calcio met daarin de tekst ''125 ANNI DI PASSIONE.'' Sponsor DACIA versiert het midden van het tenue en de rechtermouw bevat de officiële Serie A badge. Op de achterzijde van het voetbalshirt staat subsponsor BLUENERGY. In de nek op de achterzijde van het tenue zijn ook de jaartallen 1896 en 2021 verwerkt. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Macron bevat. De kousen zijn ook overwegend zwart met witte details. Zoals alle tenues van Macron is dit Udinese voetbalshirt ook gemaakt van een gerecylced Eco-polyester, waarin de mPerformance technologie is verwerkt. Dit systeem zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Udinese voetbalshirt ter ere van het 125 jarig bestaan, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bentuncal, Deulofeu, Molina, Stryger Larsen, Pereyra, Forestieri, Arslan, Nuytinck, Udogie en nog meer spelers.

Udinese voetbalshirt bestellen

Het Macron Udinese 3e shirt kun je per direct bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 84,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering!

Bestel dit voetbalshirt direct in de officiële Macron SHOP

of DEZE SHOP

Udinese voetbalshirt 125 jarig bestaan

 

Udinese voetbalshirt 125 jarig bestaan