Udinese thuisshirt 2020-2021

Nieuws uit Italië. De Italiaanse ploeg Udinese heeft het nieuwe thuistenue voor het seizoen 2020-2021 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met kledingsponsor Macron. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van de club uit Udine. Beide partijen hebben nog een contract tot en met het seizoen 2023-2024. In dit nieuwe thuistenue speelt Udinese de thuiswedstrijden in de Serie A en de Coppa Italia gedurende het seizoen 2020-2021. De thuiswedstrijden worden gespeeld in het Stadio Friuli. Nieuwsgierig naar het nieuwe thuistenue van Udinese? Check de details hieronder!

Udinese thuis shirt en tenue 2020-2021

Het nieuwe thuisshirt van Udinese wordt gekenmerkt door de bekende kleurencombinatie zwart met wit. Net als afgelopen seizoen heeft shirt een brede witte vlak diagonale richting over het shirt. Boven en onder deze brede witte baan is het shirt dit seizoen zwart van kleur. De rechtermouw van het shirt is zwart uitgerust met een witte bies en de linkermouw is wit met aan de onderkant een zwarte bies. Voor de echte voetbalfan komt deze omschrijving misschien bekend voor. In het seizoen 1984/1985 werd door Udinese in een soort gelijk shirt gespeeld. Het shirt is ook gebaseerd op het thuisshirt van dat seizoen. De bekendste speler dat jaar van Udinese was: Zico, de legendarische Braziliaanse voetballer. Het nieuwe thuisshirt heeft een ronde hals, deze heeft een witte omlijning. Op de rechterkant van de borst is het logo van Macron te zien. Het juichende poppetje is wit van kleur. Het clubwapen van Udinese staat op de linkerkant van de borst. Shirtsponsor Dacia staat op het midden van het shirt, in de witte baan. Op de achterkant van het shirt is een sponsoruiting van Blueenergy terug te vinden. Op de achterkant van de kraag staat geschreven ‘’La Passione é la nostra Forza.’’ Dit is de slogan van de Italiaanse club en betekent passie is onze kracht. Het nieuwe thuistenue van Udinese wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en zwarte kousen.

Udinese voetbalshirts bestellen

Het nieuwe Udinese thuisshirt voor het seizoen 2020-2021 is vanaf september officieel te bestellen in de onderstaande webshops. Dit tenue is alleen beschikbaar voor volwassenen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 80,-. Het is ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en rugnummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Italiaanse club. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Udinese voetbalshirt is DEZE SHOP

Of DEZE WINKEL