Udinese thuisshirt 2019-2020

Udinese en kledingsponsor Macron hebben deze week ook het nieuwe Udinese thuisshirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Udine de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Friuli gedurende 2019-2020. Het Italiaanse sportmerk Macron is sinds 2018 de kledingsponsor de Bianconeri. Beide partijen hebben nog een contract tot en met het seizoen 2023-2024.

Udinese thuis shirt en tenue 2019-2020

Het Udinese thuisshirt voor 2019-2020 heeft het bekende design. Het tenue is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de drie brede, verticale, zwarte banen over het tenue. Deze banen worden onderbroken door een diagonaal wit vlak, waarin het logo van sponsor DACIA staat. Verder is het tenue uitgerust met een open hals en een kleine opstaande kraag. Hiermee is het tenue geïnspireerd door het Udinese tenue van het seizoen 1983-1984. In dit tenue speelde onder andere de Braziliaanse ster Zico nog. Op de rechterborst prijkt het hero logo van Macron en dit logo staat ook weer op beide mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van Udinese. De achterkant van het shirt is helemaal wit en bevat aan de bovenkant de leus van de club van trainer Igor Tudor: ‘’La passione e la nostra Forza’’ (Passie is onze kracht). Het thuistenue van Udinese wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen van het nieuwe Udinese tenue zijn ook een combinatie van zwart en wit. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Lasagna, Fofana, Nestorovski, Barak, Larsen en andere spelers. Check bovendien de nieuwe Udinese uitshirts voor 2019-2020.

Udinese voetbalshirts 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Udinese thuisshirt voor 2019-2020  kan je vanaf september bestellen in de onderstaande winkel. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben ongeveer een prijs van € 80,-. Deze voetbalshirts kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Udinese voetbalshirt altijd in DEZE SHOP

OF deze winkel!