Udinese uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Udinese en kledingsponsor Macron hebben afgelopen week het nieuwe uitshirt en 3e shirt voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt de club uit Udine de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden dit seizoen. Ook dit seizoen strijdt de club van trainer Igor Tudor weer op het hoogste niveau van Italië. Afgelopen seizoen eindigde de club namelijk op een twaalfde plaats. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron weer verantwoordelijk voor de productie van de Udinese tenues. Deze functie heeft het merk uit Bologna sinds de zomer van 2018. Destijds tekenden beide partijen een contract tot en met het seizoen 2023-2024.

Oranje Udinese uitshirt 2019-2020

Het Udinese uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen overwegend oranje en wordt gekenmerkt door de dunne pinstripes over het tenue. Verder bevat het tenue navy blauwe accenten. Deze komen terug in de y-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van de kraag bevat een tekst: ‘’I primi Bianconeri d’Italia’’ (De eerste wit/zwarten van Italië). Op de borst prijken de logo’s van de club en Macron en de Hero van het Italiaanse sportmerk staat ook op beide mouwen. Sponsor DACIA versiert het midden van het tenue. Ook de achterkant van het tenue bevat nog een speciale tekst: ‘’La Passione è la nostra Forza.’’ Het uittenue wordt compleet gemaakt door een oranje voetbalbroekje en oranje kousen.

Grijs Udinese 3e shirt 2019-2020

Het 3e shirt van Udinese is geheel grijs. Ook dit tenue bevat dunne pinstripes. Bovendien is het voetbalshirt uitgerust met diagonale banen. Het derde tenue van Udinese is uitgerust met een polokraag met knopen en bovendien bevat het voetbalshirt oranje accenten. Deze komen met name terug in het logo van Macron op de rechterborst en de mouwen. De logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het uitshirt. Hetzelfde geldt voor de tekst in en op de achterkant van de kraag. Het derde tenue wordt compleet gemaakt door een grijs broekje en grijze kousen met oranje accenten. Zoals alle tenues van Macron bevatten de Udinese tenues de mPerformance technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Udinese voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als De Paul, Nestorovski, Lasagna, Fofana, Santos, Barak, Troost-Ekong en nog meer spelers.

Udinese voetbalshirts 2019-2020 bestellen

Het nieuwe Udinese shirt voor 2019-2020  kan je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkel. Deze tenues zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en hebben ongeveer een prijs van € 80,-. Deze voetbalshirts kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Udinese voetbalshirt altijd in DEZE SHOP

OF deze winkel!