Udinese thuisshirt 2021-2022

De Italiaanse voetbalclub Udinese heef vandaag in samenwerking met kledingsponsor Macron het nieuwe Udinese thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Udine de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Friuli gedurende 2021-2022. Sinds de zomer van 2018 is Macron de kledingsponsor van de Italiaanse club en ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor de aankleding van de selectie van trainer Luca Gotti.

Udinese thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Udinese thuisshirt 2021-2022 heeft een vrij klassiek design. Het tenue is overwegend wit en bevat een design van vijf verticale zwarte banen over de body van het voetbalshirt. In deze banen zijn tevens dunnere grijze pinstripes verwerkt. Daarnaast bevat het tenue en combinatie tussen een ronde hals en een y-hals met een gevouwen kraag in het zwart/wit. De rechterborst bevat het logo van Macron in het wit en op beide schouders staat het logo van het sportmerk in het zwart. Op de linkerborst prijkt het logo van de club en op het midden van het thuistenue staat in het turquoise het nieuwe logo van hoofdsponsor DACIA. In de nek op de achterzijde van het tenue staat in een sierlijk lettertype de leus van de club: ‘’La passione e la nostra Forza’’ (Passie is onze kracht). De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciaal label in de clubkleuren van Udinese Calcio. Daarin is de volgende tekst verwerkt: ''125 Anni Di Passione''. Op de linkermouw prijkt het logo van subsponsor Procisutto di San Daniele en op de achterkant van het tenue staat in het roze het logo van BlueEnergy. Het Udinese thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte band. De kousen zijn wit met aan de bovenzijde drie zwarte lijnen.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Udinese voetbalshirts gemaakt van een speciaal SoftLock polyester, welke als kenmerk heeft dat het zacht aanvoelt en licht is. De tenues zijn ook uitgerust me de mPerformance technologie. Dit systeem zorgt ervoor dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Bovendien bewerkstelligt het de ideale ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Macron Udinese thuisshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Molina, Larsen, Llorente, Pereyra, Samardzic, Deulofeu, Arslan en nog meer spelers of check het Udinese uitshirt 2021-2022. 

Udinese voetbalshirts bestellen

Het Macron Udinese Calcio thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 84,95. In deze winkels kun je de Udinese tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Udinese voetbalshirt in de officiële Macron SHOP

of DEZE SHOP

Udinese thuisshirt 2021-2022

Udinese thuisshirt 2021-2022

Detail Udinese thuisshirt 2021-2022