Udinese voetbalshirts 2022-2023

Udinese en kledingsponsor Macron Sportswear hebben de nieuwe Udinese voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd met het motto: ''The Earth is my home''. In deze tenues speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Udinese eindigde vorig seizoen op de twaalfde plek in de Italiaanse competitie. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Udinese voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2018 de kledingsponsor van de club uit Udinese en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2025.

Udinese thuisshirt 2022-2023

Het Udinese thuisshirt 2022-2023 is dit jaar geïnspireerd door het voetbalshirt van het seizoen 1997-1998. In dit seizoen eindigde de club op de derde plek achter Juventus en Inter Milan en werd Oliver Bierhoff met 27 doelpunten de topscorer van de Serie A. Het Udinese thuisshirt bevat weer de traditionele zwarte en witte banen. Dit jaar hebben de verticale banen verschillende breedtes en worden deze ter hoogte van de borst onderbroken door een witte ruit, waarin het logo van sponsor DACIA is verwerkt. Het Udinese thuisshirt bevat dit jaar een zwart/witte v-hals. De band aan de onderkant van de mouwen is overwegend wit met een dunnere zwarte lijn. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club. De linkermouw is uitgerust met het logo van Prosciutto di San Daniele. De binnenkant van de hals bevat een zwart label met daarin de tekst: ''I PRIMI BIANCONERI D’ITALIA'' (Het eerste Bianconeri van Italië). Op de achterzijde van het tenue is de tekst: ''La Passione è la nostra Forza'' (Passie is onze kracht) verwerkt. De rugnummers op de achterzijde van het tenue bevatten dit jaar een print van de engel van de Castello di Udine. Het Udinese Calcio thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met witte touwtjes en een witte band aan de zijkanten. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en Macron. De kousen zijn ook volledig zwart en bevatten de initialen en het oprichtingsjaar van de club: U.C. 1896.

Udinese uitshirt 2022-2023

Het Udinese Calcio uitshirt 2022-2023 is dit seizoen volledig geel wordt gekenmerkt door de all-over print van geometrische vormen. Zowel de voor- als de achterkant van het tenue bevat een design van zeshoeken, waarin diagonale lijnen zijn verwerkt.Hierdoor ontstaat er een 3D effect. Verder is het Udinese uittenue uitgerust met zwarte accenten. De V-hals bevat twee zwarte lijnen en ook de band op de schouders is zwart. Hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de band op de zijkanten van het tenue. Alle logo's op het tenue zijn ook zwart en staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit betekent dat het logo van Udinese ook een monochroom logo betreft. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uitshirt: zwart/geel. Het uittenue bevat dezelfde details als het thuisshirt. Aan de binnenkant van de hals en op de achterzijde van het tenue staan dezelfde tekst als op het thuisshirt. Het Udinese uittenue wordt gecompleteerd door een geel voetbalbroekje met witte touwtjes. De band op de zijkanten van het voetbalbroekje is zwart. De kousen zijn geel en bevatten een zwarte en witte lijn. Ook op deze kousen prijkt de tekst: UC 1896.

Zoals alle Macron tenues zijn de Udinese voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Udinese voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Beto, Walace, Deulofeu, Molina, Udogie, Pafundi, Lovric en andere spelers.

Udinese voetbalshirts bestellen

De Udinese voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 88,-. In deze winkels kun je de Udinese tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Udinese voetbalshirt in de officiële Macron SHOP

of DEZE SHOP

Udinese thuisshirt 2022-2023

Udinese thuisshirt 2022-2023

Udinese uitshirt 2022-2023

Udinese uitshirt 2022-2023