Udinese thuisshirt 2018-2019

Udinese en kledingsponsor Macron hebben dit weekend ook het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Udinese Calcio de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Friuli gedurende 2018-2019. Udinese eindigde afgelopen seizoen op een veertiende plaats in de Italiaanse competitie en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië. Sinds 1995 speelt de club al onafgebroken in de Serie A. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt.

Udinese thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Udinese thuisshirt voor 2018-2019 wordt dit seizoen zoals altijd gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen over het tenue. De voorkant van het voetbalshirt bevat dit jaar drie verticale zwarte banen en twee verticale witte banen. Daarnaast is het thuisshirt dit seizoen uitgerust met gouden accenten. Deze gouden accenten zijn te vinden in de klassieke polo kraag en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de rechter borst prijkt het logo van het Italiaanse sportmerk Macron en de trademark tekens van het merk komen terug op de schouders en mouwen. Het merk en de Italiaanse club tekenden begin dit jaar een samenwerkingsovereenkomst voor zes seizoenen. Macron verzorgt dus in ieder geval tot en met het seizoen 2023-2024 de tenues van de club uit Udine. Een speciaal detail is verwerkt aan de achterkant van de kraag. Hier staat namelijk de leus van de club: ''La passione è la nostra forza'' (Passie is onze sterkte). De linker borst is uitgerust met het embleem van de in 1896 opgerichte club en op het midden van het tenue staan de sponsoren DACIA en VORTICE.

Het nieuwe Udinese thuisteneu voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. Ook het short is uitgerust met gouden accenten en op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en Macron. De kousen zijn zwart/wit gestreept. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van het keurkorps van Julop Velaszquez. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Vizeu, Machis, Pussetto, Behrami, Lasagna, Santos en andere sterspelers. Check ook het nieuwe uitshirt!

Udinese uitshirt bestellen

Het nieuwe Udinese shirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Het uitshirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft ongeveer een prijs van € 80,-. Dit shirt kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkel kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Udinese voetbalshirt altijd in DEZE SHOP

OF deze winkel!