28 augustus 2017

Udinese uitshirt 2017-2018

Udinese heeft nu ook het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit shirt speelt de Italiaanse club uit Udine de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Ook dit seizoen is het Italiaanse merk HS weer kledingsponsor van de equipe van trainer Delneri. Deze functie vervult het Italiaanse merk sinds 2013 en het contract loopt in ieder geval nog tot komende zomer. Het uitshirt van Udinese werd voor het eerst gedragen in de met 3-2 verloren uitwedstrijd tegen SPAL, waarin Bram Nuytinck één van de doelpunten voor zijn rekening nam. Check hieronder de details van het nieuwe uitshirt van Udinese.

Het nieuwe Udinese uitshirt voor 2017-2018 is overwegend geel en wordt verder gekenmerkt door de zwarte en witte accenten uit de clubkleuren van de Italiaanse club. Deze komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De zwarte band is breder dan de witte. Daarnaast wordt het shirt gekenmerkt door de brede v-hals en staan de logo's van de club en HS Sportswear op de borst. Het tenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de onderkant een zwarte en witte band. De kousen hebben dezelfde stijl en zijn geel met aan de bovenkant een zwarte en witte band. Eerder lanceerde de club al een nieuw thuisshirt.

Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door spelers als Thereau. Larangeira, Fofana, Santos, Badu en andere sterspelers. Dit shirt kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere voetbalshirts van Serie A clubs scoren? Check het exclusief in deze online shop! Directe levering!