4 augustus 2017

Udinese Calcio thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Udinese voetbalshirt en tenue voor 2017-2018 is bekend. Deze werden afgelopen week officieel gelanceerd door kledingsponsor HS en de club die afgelopen seizoen als dertiende eindigde in de Serie A. In deze nieuwe shirts speelt Udinese Calcio de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Friuli gedurende dit seizoen. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt dat weer het gebruikelijke design heeft.

Het nieuwe thuisshirt van de in 1896 opgerichte club heeft ook dit seizoen weer het iconische design. Dit betekent dat het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale witte en zwarte banen over het shirt. Deze banen lopen dit jaar ook door over de mouwen en de onderkant van de mouwen bevat een dunne zwarte lijn. Verder is het nieuwe shirt van de Italiaanse club van trainer Delneri uitgerust met een zwarte v-hals. De linker borst bevat het logo van de club en de andere borst bevat het logo van kledingsponsor HS. Hoofdsponsor DACIA versiert het midden van het tenue en subsponsor VORTICE prijkt daaronder. Het nieuwe thuistenue van Udinese wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de onderkant een brede witte band. De kousen zijn geheel zwart. Het nieuwe tenue kan overigens ook gecombineerd worden met een wit broekje en witte kousen.

In dit tenue speelt Udinese voor het eerst in de oefenwedstrijd tegen AZ komend weekend. Dit shirt wordt dan gedragen door spelers als Thereau. Larangeira, Fofana, Santos, Badu en andere sterspelers. Dit shirt kan je vooralsnog nergens kopen. Wil je andere voetbalshirts van Serie A clubs scoren? Check het exclusief in deze online shop! Directe levering!