Tottenham Hotspur windrunner 2019-2020

Tottenham Hotspur en Nike hebben deze week de nieuwe windrunner voor 2019-2020 gelanceerd. Het windjack wordt met name gedragen tijdens de regenachtige of winderige trainingen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden in de herfst en winter. Het windjack is bij uitstek het ideale jack om in deze twee jaargetijden te dragen. Qua design bevat het nieuwe trainingsjack van de Londenaren elementen van het 3e shirt of alternatieve uitshirt van het keurkorps van trainer Pochettino.

Grijs Tottenham Hotspur windjack of regenjack 2019-20

De nieuwe windrunner is een combinatie van twee tinten grijs met baby blauwe accenten. Dit is dezelfde tint babyblauw als de kleur van het 3e shirt van Tottenham. Deze kleur is te vinden in het logo van de Champions League finalist van vorig seizoen en in het logo van Nike. Het logo van het Amerikaanse sportmerk betreft het speciale Futura logo. Dit is een logo dat door het merk gebruikt werd op de voetbalshirts van de jaren ’90. Na meer dan 25 jaar keert het logo weer terug op de voetbalkleding van Nike en dus ook op alle items uit de Champions League collectie van Tottenham Hotspur. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike. Een andere heritage kenmerk van het Tottenham Hotspur trainingsjack is de chevron op de borst. De 26 graden chevron is sinds 1978 al onderdeel van de windjacks van Nike en is sindsdien nooit verdwenen. Deze v-baan scheidt bovendien de twee tinten grijs van het jack. De bovenkant van de Tottenham Hotspur windrunner is namelijk net wat lichter dan de onderkant. Verder heeft de Tottenham Hotspur windrunner de gebruikelijke kenmerken. Het jack is uitgerust met een hoge capuchon, waarin je je heerlijk kunt verstoppen. Verder heeft het trainingsjack twee zakken met een rits aan de zijkanten. Kenmerkend aan de jacks is ook het extra laagje van ripstopmateriaal. Kenmerkend hieraan is dat het perfect wind en regen afstoot. Het trainingsjack van Tottenham heeft een normale pasvorm en met de tailleband aan de onderkant kan de fit van het jack aangepast worden. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het jack, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Son, Kane, Eriksen, Alli, Lucas Moura, Ndombele, Lo Celso, Alderweireld, Vertonghen en nog meer spelers. Check ook het nieuwe tech fleece trainingspak van de Spurs.

Tottenham Hotspur windrunner kopen

De grijze Tottenham Hotspur windrunner voor 2019-20 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen is het jack € 89,95 en voor kinderen heeft het trainingsjack een prijs van € 69,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Tottenham windrunner in deze SHOP

OF deze WINKEL!