Tottenham Hotspur Nike tech fleece trainingspak 2019-2020

Een week na de lancering van het speciale Champions League trainingspak van Tottenham Hotspur hebben Nike en de club het zogenaamde tech fleece pak uitgebracht. Het tech fleece pak wordt de laatste jaren vooral gebruikt als presentatiepak. Dit betekent dat we de spelers van de Spurs vooral in dit trainingspak zien tijdens het reizen naar de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. Deze jaargang is het nieuwe Nike tech fleece pak van de Londenaren geheel in stijl van de kleuren van het 3e voetbalshirt van het keurkorps van Pochettino. Opnieuw bestaat het pak uit een tech fleece vest en een strakke joggingsbroek. Check!

Grijs Tottenham Hotspur Tech Fleece joggingspak 2019-20

Het Tottenham Hotspur tech fleece vest is overwegend grijs met turquoise en zwarte details. De turquoise accenten van het pak zijn afgeleid van het nieuwe 3e shirt van Tottenham en zijn met name te vinden in de logo's van Nike en de Champions League finalist van afgelopen seizoen op de borst. Evenals de alternatieve uitshirts van de club heeft het nieuwe trainingspak een vleugje jaren '90. Dit komt met name door het logo van het Amerikaanse sportmerk op de rechterborst. Dit betreft namelijk het Nike Futura logo. Dit embleem werd door Nike vooral gebruikt op de tenues in de jaren '90. Een ander element op het trainingspak is weer afgeleid van de jaren '70. Het tech fleece vest van de Spurs bevat namelijk de zogenaamde 26 graden chevron op de borst. Deze v-baan is afgeleid van de windjacks die Nike voor het eerst in 1978 lanceerde. De doorlopende rits van het trainingsjack is zwart en hetzelfde geldt voor de ritsen van de zakken. Het tech fleece vest is gemaakt van een speciaal materiaal. Dit is een combinatie van polyester, katoen en elasthaan. Dit fleece materiaal zorgt niet alleen voor een zacht gevoel, het zorgt er ook voor dat je altijd warm blijft in dit pak. Daarnaast heeft het pak ook nog eens een perfecte fit. De tech fleece vesten zijn traditiegetrouw ook weer uitgerust met een scubacapuchon, waarin je je heerlijk kunt verbergen.

Het tech fleece joggingspak van Tottenham Hotspur wordt compleet gemaakt door een grijze Nike tech fleece broek. Deze heeft een tapered fit. Dit betekent dat de broek strak om de benen valt. Hier zorgen ook de zogenaamde cuffs aan de onderkant van de broek voor. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband en uiteraard is de joggingsbroek ook uitgerust met zakken. De logo's van de club en Nike op de broek zijn turquoise. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Eriksen, Alderweireld, Vertonghen, Sanchez, Son, Kane, Alli en nog meer spelers.

Nike Tech Fleece pak Tottenham Hotspur bestellen

Het grijze Nike tech fleece pak van Tottenham Hotspur kun je vanaf nu bestellen. Het vest en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Het vest heeft voor volwassenen een prijs van € 119,95 en de broek is € 89,95. Het pak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Directe levering!

Bestel je nieuwe Tottenham tech fleece pak in deze WINKEL!

OF deze SHOP