5 september 2019

Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt 2019-2020

Tottenham Hotspur en Nike hebben vandaag het nieuwe 3e shirt of Champions League uitshirt voor 2019-20 officieel bekend gemaakt. Het derde voetbalshirt van ‘’The Spurs’’ wordt met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League. In de poulefase van het miljardenbal nemen de Spurs het op tegen Bayern München, Rode Ster Belgrado en Olympiakos. Bovendien dragen de spelers van de Londense club het nieuwe tenue in de Premier League en FA Cup wedstrijden. Dit is vooral het geval wanneer het navy blauwe uitshirt van Tottenham Hotspur qua kleur teveel overeenkomsten heeft met het tenue van het thuisspelende elftal. Ook dit jaar is Nike weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Tottenham Hotspur voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 kledingsponsor en beide partijen hebben nog een contract tot 2032.

Lichtblauw Tottenham Hotspur uitshirt 2019-2020

Alle derde voetbalshirts van Nike halen dit seizoen hun inspiratie uit de tenues van de jaren ’90. Ook het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt voor 2019-2020 is geïnspireerd door de uitshirts van begin jaren ’90. Daarnaast is het tenue een ode aan alle iconen die de Londense club gediend hebben en de weg gelegd hebben voor de toekomstige successen van de club.  Het nieuwe 3e shirt van Tottenham Hotspur is dit seizoen overwegend lichtblauw en wordt gekenmerkt door de dunne, verticale banen over het voetbalshirt. Deze banen zijn weer verdeeld in dunnere blokken. Dit designelement is een verwijzing naar de buitenkant van het nieuwe stadion van de Londense club die onder leiding staat van manager Pochettino. In de banen is evenals bij het uitshirt de bijnaam van de club verwerkt: SPURS. Het nieuwe tenue bevat verder een klassieke polokraag met twee donkerblauwe banen en knoopjes. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is donkerblauw. De rechterborst bevat het speciale Nike Sportswear logo, ook wel het Futura logo genoemd. Dit logo staat dit seizoen op alle 3e shirts van Nike en is sinds 1995 nooit meer door het Amerikaanse sportmerk op een voetbaltenue gebruikt. De andere borst bevat het logo van Tottenham en op het midden van het 3e shirt prijkt het logo van sponsor AIA. Het 3e tenue van Tottenham Hotspur wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje, waarop ook het Nike Futura logo met het logo van de club staat. De kousen zijn ook overwegend lichtblauw met aan de bovenkant een donkerblauw vlak en dunne lijn.  

We hebben ook nog een reactie van rapper en Tottenham Hotspur supporter AJ Tracey: ''Dit is één van mijn meest favoriete voetbalshirts, de lichtblauwe banen en het retro design zijn fantastisch. Ik kan niet wachten om dit tenue tijdens Europese wedstrijden te dragen.'' Ook Tottenham Hotspur speler Harry Kane reageert op het design: ''Iedereen ziet de invloed van retro in dit voetbalshirt. Het is een ode aan de voetbalshirtcultuur van de jaren '90. Wanneer je dit lichtblauwe shirt ziet, denk je direct aan spelers uit het verleden, die voor ons de weg geplaveid hebben. Ik hoop dat we het nieuwe tenue dit jaar met trots kunnen dragen en prijzen kunnen pakken.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Tottenham Hotspur 3e voetbalshirt, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Eriksen, Son, Kane, Vertonghen, Lucas Moura, Sanchez, Alderweireld en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt voor 2019-2020.

Tottenham Hotspur 3e shirt 2019-2020 kopen

Het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt  kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 90,- (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen heeft het shirt een prijs van € 70,- (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd! 

Koop je Tottenham Hotspur voetbalshirt in deze winkel (inclusief officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) 

of deze OFFICIËLE SHOP 

 Tottenham Hotspur uitshirt Champions League 2019-2020