Tottenham Hotspur uitshirt 2019-2020

Tottenham Hotspur en Nike hebben tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt het nieuwe uitshirt van De Spurs voor 2019-2020 uitgebracht. In dit tenue speelt Tottenham de Premier League, FA Cup, League Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Het nieuwe uittenue van het keurkorps van manager Pochettino is dit seizoen een combinatie van twee kleuren die de club veelvuldig heeft gebruikt in haar uittenues. Nike is opnieuw verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uittenue. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2017 kledingsponsor van de Champions League finalist van 2019 en heeft nog een contract tot 2033 met de Londenaren. 

Direct fan van het nieuwe tenue van Tottenham Hotspur? Bestel het exclusief in deze winkel (inclusief officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) of deze OFFICIËLE SHOP 

Tottenham Hotspur uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen, evenals vorig seizoen, overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de all-over print over de borst. Deze print bestaat uit diagonale paarse banen, welke zijn geïnspireerd door het nieuwe stadion van de Spurs. Het nieuwe uittenue is verder uitgerust met een speciaal patroon waarin, evenals in het nieuwe thuisshirt, de bijnaam van de club is verwerkt: SPURS. Dit komt met name terug in de diagonale banen. Het shirt is verder geïnspireerd door het Vapor template van Nike. Dit betekent dat het nieuwe uitshirt van de Londenaren een toelopende v-hals heeft en de mouwen uitgerust zijn met flitsende, zigzag strepen. De binnenkant van de hals bevat een paars/witte taping, welke ook zichtbaar is op de achterkant van het tenue. De binnenkant van de hals is uitgerust met een speciale tekst: ''“Audere Est Facere.” Dit is Latijns voor ''To Dare is To Do.'' De swoosh van Nike staat in het wit op de rechterborst en de andere borst bevat natuurlijk het embleem van de club die afgelopen seizoen als vierde eindigde in de Premier League. AIA is hoofdsponsor van Tottenham en staat sinds 2014 op het midden van de voetbalshirts van Tottenham. Het nieuwe uittenue van Tottenham Hotspur wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel navy blauw voetbalbroekje met zigzagstrepen. De kousen zijn ook navy blauw en bevatten op het midden een paarse band met daarin een witte swoosh van Nike. Onder deze band staat de bijnaam van Tottenham: SPURS.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenue van Tottenham Hotspur, welke vanaf nu gedragen worden door sterren als Kane, Eriksen, Alderweireld, Sanchez, Son, Vertonghen en andere sterspelers. 

Tottenham Hotspur voetbalshirt kopen

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt kun je pas vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 90,- en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) heeft het shirt een prijs van € 70,-. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Tottenham Hotspur voetbalshirt in deze winkel (inclusief officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer) 

of deze OFFICIËLE SHOP 

Tottenham Hotspur uitshirt 2019-2020

 

Tottenham Hotspur uitshirt 2019-2020