Tottenham Hotspur trainingspak Champions League 2019-2020

Tottenham Hotspur en Nike hebben de nieuwe Champions League collectie voor 2019-2020 officieel bekend gemaakt. Onderdeel van deze nieuwe collectie is een geheel nieuw trainingspak. Dit trainingspak wordt door de spelers van de Champions League finalist van vorig seizoen alleen gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League gedurende 2019-2020. Dit jaar nemen de Spurs het in de groepsfase van het toernooi op tegen Bayern München, Olympiakos en Rode Ster Belgrado. Dit pak wordt afwisselend gedragen met het andere Tottenham Hotspur trainingspak voor 2019-2020.

Grijze Tottenham Hotspur trainingstrui en trainingsbroek Champions League

Het nieuwe Tottenham Hotspur Champions Leauge trainingspak is deels in stijl van de kleuren van het nieuwe 3e shirt voor 2019-2020. De trainingstrui van het pak is namelijk overwegend donkergrijs en bevat turquoise accenten. Dit is precies dezelfde tint lichtblauw als het nieuwe 3e shirt van de Londenaren. Op de linkerborst van de trainingssweater van het pak prijkt het Nike Futura logo. Dit logo wordt dit seizoen gebruikt op alle items uit de Champions League collectie van Tottenham Hotspur en ook op de andere 3e shirt van het Amerikaanse sportmerk dit seizoen. Ook het logo van Tottenham Hotspur op de andere borst heeft deze kleur en hetzelfde geldt voor de taping aan de binnenkant en achterkant van de hals. Qua technische details heeft de Champions League trainingstrui van Tottenham Hotspur dezelfde kenmerken als de andere Nike pakken van dit seizoen. De mouwen van de sweater zijn uitgerust met duimgaten aan de onderkant. Samen met de raglanmouwen zorgt dit ervoor dat de top strak om het lichaam valt. In het materiaal van de trainingstrui van Tottenham is ook elastaan verwerkt, waardoor het goed mee rekt met het lichaam. De tops bevatten verder een hoge hals met een rits tot de borst.

Het Tottenham Hotspur trainingspak wordt compleet gemaakt door een grijze trainingsbroek. Ook de broek bevat lichtblauwe logo's. De trainingsbroek heeft verder dezelfde details als altijd. De broek heeft de bekende toelopende fit. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt. De onderkant van de pijpen van de Tottenham Hotspur trainingsbroek bevatten enkelritsen en de bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee je de fit van de trainingsbroek aan kunt passen. Uiteraard is de trainingsbroek ook uitgerust met twee zakken aan de zijkanten. Bovendien is het gehele pak weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike. Er is ook een authentic versie van het pak uitgebracht. Dit is het trainingspak dat de spelers ook echt dragen en deze versie is uitgerust met de Vaporknit technologie van Nike.

Tottenham Hotspur Champions League trainingspak kopen

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak voor 2019-2020 kun je vanaf nu kopen in de onderstaande winkels. De prijs van de trainingstrui en broek is voor volwassenen € 64,95 (in totaal € 129,90) en voor kinderen € 54,95 (€ 109,90 in totaal). Het pak is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Tottenham pak in deze WINKEL!

OF deze SHOP