Tottenham Hotspur trainingspak 2019-2020

Vandaag is tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Tottenham Hotspur het trainingspak voor 2019-2020 gelanceerd.  Als dit het nieuwe pak van de Londense club wordt, dan traint het keurkorps van trainer Mauricio Pochettino in dit nieuwe pak in de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende 2019-2020. Het nieuwe pak van de Spurs bestaat ook dit seizoen weer uit een drill top en een strakke trainingsbroek. Check!

Tottenham Hotspur training sweater en trainingsbroek 2019-2020

De training top van Tottenham Hotspur voor 2019-2020 is komend seizoen in stijl van één van de clubkleuren van de Londenaren. De training top is namelijk donkerblauw met paarse details. Dit is ook de kleuren combinatie van het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor 2019-2020. De logo's van Nike en Tottenham op de borst hebben een special effect. Deze hebben namelijk een iriserend effect en reflecteren wanneer de stadionlampen op de pakken schijnen. Qua template verandert Nike is er dit seizoen weinig veranderd aan het design van de tops. De Nike trainingstruien van Tottenham Hotspur zijn ook dit seizoen uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen betreffen raglanmouwen, welke strak om de armen vallen. De onderkant van de mouwen zijn ook dit seizoen uitgerust met duimgaten, waardoor de sweater nog strakker om het lichaam valt. Nike lijkt ook een zakje met een rits toegevoegd te hebben ter hoogte van de schouders. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2017-2018 kledingsponsor van de Spurs en beide partijen hebben nog een contract tot 2032.

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een navy blauwe trainingsbroek met ook weer iriserende logo's aan de zijkanten. De zijkanten van de Tottenham Hotspur broek bevat een tunne taping, welke verdeeld is in dunne, paarse strepen. De Nike trainingsbroeken hebben ook dit seizoen weer een tapered fit. Dit betekent dat de trainingsbroeken strak om de kuiten en enkels maken. In de broeken is elasthaan verwerkt en dit zorgt ervoor dat de materiaal van het broek mee rekt met je benen. De onderkant van de pijpen van de Tottenham Hotspur trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen en dit is met name makkelijk bij het aan en uitdoen van je broek. Met de tailleband aan de bovenkant van de broek kan de fit van de broek aangepast worden. Uiteraard mag de Dri Fit technologie niet ontbreken.

Check hieronder de eerste foto's van het nieuwe trainingspak van Tottenham, welke vanaf dit seizoen gedragen wordt door spelers als Son, Eriksen, Alderweireld, Sanchez, Kane, Vertonghen en nog meer sterspelers. Dit pak wordt binnenkort officieel gelanceerd.

Tottenham Hotspur trainingspak bestellen

Het nieuwe trainingspak van Tottenham Hotspur voor 2019-20 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van de training top en trainingsbroek is € 64,95 voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn beide items € 54,95. Check ook andere Tottenham Hotspur producten! Directe levering gegarandeerd!

Bestel je nieuwe Tottenham pak in deze SHOP

of deze WINKEL!


Tottenham Hotspur training sweater 2019-2020

Tottenham Hotspur trainingsbroek 2019-2020