5 september 2019

Tottenham Hotspur warming-up shirt Champions League 2019-2020

Tegelijkertijd met het nieuwe Tottenham Hotspur Champions League uitshirt voor 2019-2020 hebben de Londense club en kledingsponsor Nike een speciaal warming-up shirt gelanceerd voor de wedstrijden in het miljardenbal. Dit trainingsshirt wordt door de spelers van de Champions League finalist van vorig seizoen alleen gedragen tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de wedstrijden in het toernooi dit seizoen. Komend seizoen is het keurkorps van manager Pochettino gekoppeld aan Bayern München, Olympiakos en Rode Ster Belgrado.

Blauw Tottenham Hotspur Champions League trainingsshirt 2019-2020

Het nieuwe Tottenham Hotspur inloopshirt voor de wedstrijden in de Champions League is net als het nieuwe 3e shirt van de club een ode aan de jaren ’90 en het nieuwe stadion van Tottenham Hotspur. De Champions League collectie van de Spurs staat namelijk helemaal in het teken van de voetbalshirtscultuur van de jaren ’90. Om die reden prijkt niet de ‘’normale’’ swoosh van Nike op de borst, maar het zogenaamde Futura logo. De laatste keer dat dit logo op een voetbalshirt van Nike stond, was in het seizoen 1994-1995. Na 25 jaar afwezigheid is het Nike Futura logo dus weer terug. Dit logo staat op het midden van de borst met daaronder het logo van Tottenham. Het nieuwe Tottenham Hotspur warming-up shirt is verder geheel donkerblauw met een all-over graphic print. Deze print heeft verschillende tinten blauw en bestaat uit v-banen, horizontale en verticale banen. Deze banen hebben aan de bovenkant en onderkant van het warming-up shirt een korrelig effect en zijn een verwijzing naar de architectuur van het nieuwe stadion van de club. Deze print is zowel op de voorkant als de achterkant van het shirt zichtbaar. Het pre-match top van Tottenham wordt afgemaakt door een klassieke crew neck. In de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League draagt Tottenham al het voetbalbroekje van het 3e shirt. In dit broekje komen ook weer de tinten van het warming-up shirt terug.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Tottenham Hotspur warming-up trainingsshirt voor de Champions League wedstrijden. Eerder lanceerden de club en Nike ook ale en flitsende warming-up shirt voor 2019-2020.

Tottenham Hotspur Champions League warming-up shirt kopen

Het Tottenham Hotspur warming-up shirt voor de Champions League wedstrijden kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen heeft het shirt een prijs van € 59,95 (maten S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen is het shirt € 49,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check in de onderstaande shops ook nog meer items uit de nieuwe CL collectie van de Spurs!

Bestel dit shirt exclusief in deze OFFICIËLE SHOP 

of deze winkel!