Tottenham Hotspur trainingsshirt en warming-up shirt 2019-2020

Tottenham Hotspur zal dit seizoen alle zeilen bij moeten zetten om het succes van vorig seizoen te evenaren. Met het behalen van de Champions League finale en de vierde plek in de Premier League draaiden de Spurs een fantastisch seizoen. Kan het nog beter? Wie weet! Aan de trainingskleding zal het in ieder geval niet liggen. Nike heeft vandaag tegelijkertijd met het de nieuwe voetbalshirts van 2019-2020 namelijk ook de trainingskleding, waaronder de nieuwe trainingsshirts gelanceerd. Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt wordt gedragen tijdens de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden dit seizoen. Check!

Tottenham Hotspur trainingsshirt 2019-2020 -Navy/Paars

Tottenham Hotspur heeft ook dit seizoen weer een tweetal trainingsshirts. Het trainingsshirt wordt gedragen tijdens de trainingen en het pre match top tijdens de warming-up. Het Tottenham Hotspur trainingsshirt voor 2019-2020 is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt. De body van het trainingsshirt is navy blauw en verder wordt het shirt gekenmerkt door de paarse mouwen met dunne, zigzag strepen. De paarse accenten vinden we ook terug in de taping aan de binnenkant en achterkant van de hals. Op de borst van het tenue prijken de logo's van de club en Nike. Deze hebben het zogenaamde iriserende effect. Als er licht op de logo's schijnt, zijn deze logo's geheel in stijl van de kleuren van de regenboog. Het trainingstenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw trainingsbroekje.

Tottenham Hotspur warming-up shirt 2019-2020

Het nieuwe Tottenham Hotspur warming-up shirt heeft een nog opvallender design. Dit shirt is een combinatie van grijs en navy blauw en bevat een all-over print van dunne, horizontale strepen en pinstripes. Hierdoorheen is bovendien de bijnaam van de club verwerkt: SPURS. De zijkanten van het warming-up shirt van de Londense club bevatten een donkerblauwe taping. Deze taping zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt voor ventilatie. Het shirt is verder uitgerust met een ronde hals en op de borst van dit tenue staan ook weer de logo's van de club van manager Pochettino en Nike. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Tottenham Hotspur training tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Sanchez, Vertonghen, Alderweireld, Eriken, Lucas, Kane en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak voor 2019-2020.

Tottenham Hotspur trainingsshirt en warming-up shirt bestellen

De nieuwe trainingskleding kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het trainingsshirt is voor volwassenen € 44,95 en voor kinderen € 39,95. Het warming-up shirt is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 54,95. Check ook nog meer andere Tottenham Hotspur producten in de onderstaande winkels! 

Bestel het nieuwe trainingsshirt direct in deze SHOP

of deze WINKEL!