Tottenham Hotspur warming-up shirt 2020-2021

Tottenham Hotspur draagt komend seizoen ook een nieuw warming-up shirt. Dit nieuwe voetbalshirt is vandaag tegelijkertijd met het roze Tottenham Hotspur trainingspak en trainingsshirt gelanceerd door de club en kledingsponsor Nike. Het nieuwe pre match top wordt vanaf nu door het keurkorps van manager Jose Mourinho gedragen en ook tijdens het warmlopen ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden in de eerste seizoenshelft van 2020-2021.

Navy blauw Tottenham Hotspur warming-up shirt 2020-2021

De warming-up shirts van Nike zijn vaak de eyecathers van de clubcollectie. Het is namelijk het eerste shirt dat de tegenstander te zien krijgt, wanneer de warming-up gedaan wordt. Met het warming-up shirt moet dus een eerste angstaanjagende indruk gemaakt worden. Het nieuwe Tottenham Hotspur warming-up shirt 2020-2021 heeft dan ook een flitsend design. Het trainingsshirt is een combinatie van navy blauw, blauw en geel & wordt gekenmerkt door een all-over print van flitsende diagonale strepen in deze kleuren. Deze diagonale banen zijn ook weer verdeeld in diagonale strepen. De bovenkant van het trainingsshirt is overwegend blauw en daaronder loopt het van het blauw over in het geel. De fel gele accenten komen ook weer terug in de logo's van Nike en Tottenham Hotspur op de borst en in de diagonale band op de mouwen. De diagonale band op de mouwen is kenmerkend voor het Strike template van Nike en wordt door het Amerikaanse sportmerk voor alle trainingskleding gebruikt dit seizoen. Een ander kenmerk van dit template is de kleine v-opening aan de achterkant van de ronde hals. De achterkant van het Tottenham Hotspur warming-up shirt 2020-2021 is geheel donkerblauw. Tijdens de warming-up worden de wedstrijdbroekjes al gedragen door de club. Wanneer dit shirt in de voorbereiding op de thuiswedstrijden gedragen wordt, wordt het warming-up tenue gecompleteerd door een wit of navy blauw voetbalbroekje en in de voorbereiding op de uitwedstrijden betreft dat een groen voetbalbroekje.

Alle items uit de nieuwe Tottenham Hotspur trainingscollectie zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling. Hierdoor is het een perfect tenuetje om casual te dragen en om in te trainen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Tottenham Hotspur warming-up shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Alli, Kane, Vertonghen, Bergwijn, Lucas en nog meer sterspelers.

Tottenham Hotspur trainingsshirt bestellen

Het Tottenham Hotspur warming-up shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het inloopshirt is voor volwassenen € 59,95 en voor kinderen € 49,95. Check ook nog andere trainingskleding van de club in de onderstaande winkels!

Bestel je Tottenham Hotspur training shirt direct in deze SHOP

of deze SHOP! 

of deze fanshop!

Tottenham Hotspur warming-up shirt 2020-2021