Tottenham Hotspur trainingsshirt 2020-2021

Tegelijkertijd met het nieuwe roze Tottenham Hotspur trainingspak hebben Tottenham en Nike vandaag het nieuwe Tottenham Hotspur trainingsshirt 2020-2021 uitgebracht. Dit betreft het trainingsshirt waarin vanaf nu getraind wordt en ook gebruikt wordt tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Europese wedstrijden gedurende de eerste seizoenshelft van 2020-2021. Evenals alle andere Nike trainingsshirts heeft het nieuwe Tottenham Hotspur trainingsshirt het nieuwe Nike Vapor template.

Paars/roze Tottenham Hotspur training shirt en tenue 2020-2021

Het Tottenham Hotspur trainingsshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend roze en bevat verder navy blauwe details. Het logo van Nike en de Londenaren op de borst is navy blauw en hetzelfde geldt voor de diagonale band op de mouwen. Deze band is kenmerkend voor het nieuwe template van Nike. Een ander kenmerk van het template is de all-over print over de mouwen. Dit betreft een print van golven, welke wat weg hebben van de structuur van DNA. Het trainingsshirt is bovendien uitgerust met een ronde hals. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de trainingskleding van Tottenham Hotspur. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2017-2018 en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2032.

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingstenue wordt komend seizoen gecompleteerd door een marine blauw voetbalbroekje. Het trainingsbroekje is uitgerust met dezelfde all-over print als op de mouwen van het shirt en bevat verder ook roze logo's van de club en Nike. Uiteraard zijn de trainingstenues ook komend seizoen weer voorzien van de Dri Fit technologie van Nike, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat het een ideaal tenue is om te trainen, maar natuurlijk ook om casual te dragen in de lente of zomer. Check hieronder de eerste afbeeldingen van het trainingsshirt dat waarschijnlijk vanaf augustus gedragen wordt door spelers als Kane, Alli, Bergwijn, Lo Celso, Ndombele, Dier en nog meer sterspelers. 

Tottenham Hotspur training shirt bestellen

De Tottenham Hotspur trainingsshirts 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijzen zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het trainingsshirt € 44,95 en voor kinderen (maten 122, 134, 146, 158 en 170) € 39,95. De trainingsbroekjes bestel je al vanaf € 34,95.

Bestel je Tottenham Hotspur trainingsshirt altijd in deze winkel! 

of deze SHOP! 

of deze fanshop!