20 juli 2018

Tottenham Hotspur uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt voor 2018-2019 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de Londenaren gelanceerd. In dit shirt speelt de Londense club de Premier League, FA Cup en Champions League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Het nieuwe shirt werd door Nike en de club gelanceerd onder het motto ''Built to Rise.'' De tenues van Tottenham Hotspur staan dit jaar namelijk geheel in het teken van het nieuwe, moderne stadion van de club en het flitsende spel van het jonge elftal van manager Pochettino. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt!

Ben je nu al fan van het flitsende uitshirt van de Spurs? Deze kan je direct bestellen in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of de officiële NIKE SHOP!

Tottenham Hotspur uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt is overwegend donker blauw met lichter blauwe accenten. De body van het tenue is blauw en de mouwen hebben een lichtere tint blauw. Deze zijn namelijk aqua blauw. De mouwen zijn uitgerust met een flitsend patroon van dunne, horizontale strepen in het lich blauw. Deze strepen staan symbool voor het spel van de nummer drie van de Premier League van afgelopen seizoen. Verder heeft het shirt de kenmerken van het Nike Vapor template. Het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van het shirt is uitgerust met een taping in de clubkleuren van de Londense club. Deze taping is navy/wit/navy en loopt door over de achterkant van het tenue. De binnenkant van de hals bevat ook nog een speciaal detail. Hierin staat de tekst #COYS. Dit is een verwijzing naar de trouwe supporters van Tottenham Hotspur. De rechter borst van het shirt is uitgerust met de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk volgde vorig seizoen Under Armour op als kledingsponsor. Beide partijen hebben een langjarige deal. Op het midden van het tenue prijkt sponsor AIA, waar Tottenham sinds 2014 een samenwerking mee heeft.

Het opvallende design van het uitshirt komt ook helemaal terug in het voetbalbroekje. Dit short is donker blauw met de zigzagstrip in het aqua blauw aan de zijkanten. Op de broekjes prijken ook weer de logo's van Nike en de club. De kousen van het uittenue hebben ook dit opvallende design. Deze zijn aan de bovenkant donker blauw en lopen naar de onderkant middels flitsende strepen over in het aqua blauw. Op de voetbalkousen van Tottenham Hotspur staat de bijnaam van de club (SPURS) en de swoosh van Nike.

De authentic tenues van Tottenham Hotspur zijn dit jaar uitgerust met het VAPORKNIT systeem van Nike. De replica shirts bevatten de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van de shirts die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kane, Vertonghen, Eriksen, Alderweireld, Trippier en andere sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt en het nieuwe 3e shirt!

Tottenham Hotspur voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Tottenham Hotspur kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online SHOPS. Het shirt voor volwasenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen is het tenue € 70,-. De authentic versie van het voetbalshirt heeft een prijs van € 140,-. De broekjes zijn tussen de € 35,- en € 40,- en de kousen hebben een prijs van € 18,-. In de onderstaande winkels kan je het uitshirt van Tottenham Hotspur ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Wil je andere producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Tottenham Hotspur uitshirt altijd in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de officiële NIKE SHOP! (inclusief trainingkleding)

of deze SHOP