20 juli 2018

Tottenham Hotspur thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de club uit de Engelse hoofdstad onder het motto ''Built To Rise.'' In dit nieuwe shirt spelen de Spurs de Premier League, FA Cup en Champions League thuiswedstrijden gedurende 2018-2019. Het keurkorps van manager Pochettino eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats in de Premier League, waardoor het ook dit seizoen weer in de Champions League speelt. Dit seizoen is Nike weer de kledingsponsor van de Londense club. Het Amerikaanse sportmerk en Tottenham Hotspur tekenden vorig seizoen een contract voor de lange termijn. Check hieronder alle details van het nieuwe thuistenue!

Ben je direct fan van het nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirt van 2018-2019? Deze kan je direct bestellen in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts) of de officiële NIKE SHOP!

Tottenham Hotspur thuis shirt en tenue 2018-2019

Het Tottenham Hotspur thuisshirt voor 2018-2019 heeft dit jaar een modern design. Waar het shirt van vorig seizoen geïnspireerd was door de shirts uit de jaren '60, straalt het nieuwe tenue moderniteit uit. Het shirt staat namelijk symbool voor het nieuwe stadion van Tottenham en het flitsende spel van de jonge selectie. Uiteraard is het voetbalshirt van Tottenham Hotspur bijna overwegend wit. Dit seizoen bevat het tenue echter meer donker blauwe accenten. Daarover straks meer! Het shirt is allereerst geïnspireerd door het Nike Vapor template. Dit betekent dat het shirt is uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De zijkanten en achterkant van de hals zijn navy blauw. Daarnaast wordt het tenue gekenmerkt door de zigzagbanen over de schouders. Deze banen zijn wit. Een speciaal detail bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier staan namelijk de initialen van het nieuwe stadion van de club: 0.0662W – 51.6042N. De binnenkant van de hals bevat ook een navy blauwe en witte taping, welke doorloopt over de achterkant van het shirt. De onderkant van het tenue bevat ook nog een special effect. De onderkant van het shirt bevat namelijk dunne, witte en navy blauwe golven. Deze golven lopen aan de onderkant over in het navy blauw, wat ook de kleur van het voetbalbroekje van Tottenham is. De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat het embleem van de in 1882 opgerichte club. Hoofdsponsor AIA versiert het midden van het tenue. AIA is sinds 2014 de hoofdsponsor van de club.

Het nieuwe Tottenham Hotspur tenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten dezelfde zigzagbanen als op de schouders en mouwen. Deze zijn echter navy blauw. De broekjes zijn ook weer uitgerust met de logo's van Nike en de club. De kousen hebben hetzelfde ontwerp als het voetbalshirt. Deze zijn aan de bovenkant donker blauw en lopen naar de onderkant middels flitsende strepen over in het wit. De swoosh en de bijnaam van de club staan ook in deze kleur op het midden de voetbalkousen van Tottenham Hotspur.

Zoals alle Nike tenues zijn de nieuwe tenues van Tottenham uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kane, Son, Trippier, Eriksen, Dier, Alderweireld, Rose, Lucas, Vertonghen en andere sterspelers. Check ook het nieuwste trainingspak voor 2018-2019 of het nieuwe 3e shirt!

Tottenham Hotspur voetbalshirt bestellen

Het nieuwste tenue van Tottenham Hotspur kan je altijd bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze winkels kan je het shirt van Tottenham laten bedrukken met een eigen naam en nummer of met de printing van één van de spelers. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Wil je andere of goedkopere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Tottenham Hotspur shirt altijd in deze winkel (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of de officiële NIKE SHOP! (inclusief trainingkleding)

of deze SHOP