19 juli 2018

Tottenham Hotspur trainingsshirt en warming-up shirt 2018-2019

Tottenham Hotspur en Nike hebben vandaag ook de nieuwe trainingsshirts en warming-up shirts voor 2018-2019 officieel gelanceerd. Deze shirts worden door de Londense club gedragen in de voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Het trainingsshirt wordt vooral gedragen tijdens de trainingen dit seizoen en de pré match top wordt vooral gedragen tijdens het warmlopen/inlopen in de voorbereiding op de wedstrijden dit seizoen. Traditiegetrouw heeft het pré match top een iets rijker design dan het trainingsshirt. Ook voor de nieuwe Tottenham collectie geldt deze regel. Om die reden zijn de warming-up shirts ook wat duurder. Check hieronder alle details van beide shirts!

Tottenham warming-up shirt 2018-2019

We beginnen dit keer met het warming-up shirt van Tottenham Hotspur. Dit shirt heeft namelijk een net iets specialer design dan het trainingsshirt. De warming-up shirts van Nike worden dit jaar namelijk gekenmerkt door de all-over graphic over de body van het shirt. Het Tottenham Hotspur warming-up shirt is ook uitgerust met deze all-over graphic print van zigzagbanen over het shirt. Deze diagonale banen en golven lopen dwars door elkaar heen en zijn licht blauw en donker blauw. Naar de onderkant van het shirt hebben deze opvallende banen een vervagend/fading effect. Het inloop shirt van de Spurs is verder uitgerust met een ronde hals en de mouwen zijn raglanmouwen. Iconisch aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en goed meebewegen met de armen, zodat de spelers voldoende bewegingsvrijheid hebben. De swoosh van Nike staat in het wit op de rechter borst en het logo van Tottenham prijkt op de andere borst. Het shirt wordt afgemaakt door een ronde hals.

Tottenham Hotspur trainingsshirt 2018-2019

Het Tottenham Hotspur trainingsshirt voor 2018-2019 heeft dit jaar een andere kleur. Dit shirt is namelijk, evenals het nieuwe trainingspak voor 2018-2019 zwart met een opvallende paarse taping over de mouwen en schouders. Deze taping is ook uitgerust met horizontale strepen, waardoor de spelers direct opvallen wanneer dit shirt gedragen wordt. De logo's van de club en Nike staan op dezelfde plaats als op het warming-up shirt en ook dit voetbalshirt is uitgerust met een ronde hals.

De nieuwe Tottenham trainingskleding is ook dit seizoen uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Vertonghen, Eriksen, Kane, Alli, Alderweireld, Dembele en nog meer sterspelers.

Tottenham Hotspur trainingskleding bestellen

Het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van de trainingsshirts is € 40,- voor kinderen en € 45,- voor volwassenen. De warming-up shirts zijn € 10,- duurder. Wil je andere Tottenham producten bestellen? Check ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Koop het nieuwe trainingsshirt en warming-up shirt van Tottenham Hotspur direct in deze SHOP!

of DEZE WINKEL