Tottenham Hotspur 3e shirt 2018-2019

Tottenham Hotspur heeft dit seizoen ook weer een alternatief uitshirt of 3e shirt. De Spurs droegen dit shirt in de eerste Premier League wedstrijd van het seizoen 2018-2019. Tottenham won deze wedstrijd met 2-1 van Newcastle United. Het nieuwe 3e shirt wordt dit seizoen vooral gedragen in de uitwedstrijden in Europa en in de FA Cup. Daarnaast wordt het shirt gedragen in de Premier League uitwedstrijden. Dit is vooral het geval wanneer het andere uitshirt qua kleur teveel overeenkomt met het thuisshirt van het thuisspelende elftal. Nike is dit seizoen weer verantwoordelijk voor het opvallende design van het nieuwe shirt. Vorig seizoen tekenden beide partijen een langdurige overeenkomst. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt!

Tottenham Hotspur 3e tenue 2018-2019

Het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt voor 2018-2019 is dit seizoen geïnspireerd door het stadion van de club en voetbalshirts uit het verleden. Het nieuwe shirt is een combinatie van navy blauw en turquoise en bevat een all-over print van asymmetrische en geometrische lijnen. Deze lijnen vormen een luchtfoto van de locatie van de Noord Londense club in de Borough of Haringey (N17). Deze print bevindt zich vooral op de borst en het midden van het shirt. De turquoise/groene kleur is geïnspireerd door het logo van de brouwerij, waarop het nieuwe stadion van de club nu gebouwd is. Deze kleur bevindt zich vooral aan de onderkant van het shirt en aan de binnenkant van de hals.Verder heeft het tenue alle kenmerken van het nieuwe Nike Vapor template. Het shirt bevat namelijk een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Daarnaast zijn de mouwen van het tenue uitgerust met flitsende zigzagstrepen. De binnenkant van de hals is uitgerust met een witte taping. Deze taping loopt ook weer door over de achterkant van het shirt. De swoosh van Nike staat in het wit op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de Londense club. Hoofdsponsor AIA versiert het midden van het tenue van manager Pochettino.

Het nieuwe Tottenham Hotspur 3e tenue voor 2018-2019 wordt dit jaar compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje. De zijkanten van het broekje hebben eenzelfde all-over print als de mouwen. De broekjes zijn ook uitgerust met de logo's van de club en Nike. De kousen van het nieuwe, alternatieve uittenue hebben dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt en zijn blauw/groen. De bovenkant van de kousen zijn groen en dit loopt middels flitsende strepen over in het blauw. Op de kousen staat ook weer een swoosh en de bijnaam van de club: SPURS.

Zoals alle tenues van Nike zijn de authentic Tottenham Hotspur tenues uitgerust met de Vaporknit technologie en zijn de replica shirts voorzien van de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kane, Alli, Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, Sanchez, Dembele, Trippier en andere sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Tottenham Hotspur 3e shirt bestellen

Het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt voor 2018-2019 van Nike kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Het shirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft een prijs van € 85,- en voor kinderen is het shirt € 70,- (maten 128, 140,152, 164, 176). De broekjes hebben een prijs van € 35,- en voor kinderen € 40,- voor volwassenen. De kousen zijn € 18,-. In de onderstaande shops kan je het nieuwe Tottenham Hotspur shirt laten bedrukken met een naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Wil je andere Tottenham producten bestellen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe 3e shirt van de Spurs in de officiële NIKE SHOP! (inclusief trainingkleding)

of deze SHOP