5 september 2019

Tottenham Hotspur Champions League trainingsshirt en trainingsjack 2019-20

Tottenham Hotspur en Nike hebben speciaal voor de Champions League wedstrijden een nieuw trainingsjack en trainingsshirt gelanceerd. Het jack wordt door de spelers van de Londense club gedragen tijdens de opkomst op het veld en tijdens het afspelen van de Champions League hymne. Het trainingsshirt wordt alleen gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal dit seizoen. Dit seizoen is de club van manager Pochettino ingedeeld in een poule met Bayern München, Olympiakos en Rode Ster Belgrado.

Tottenham Hotspur Champions League trainingsjack 2019-2020

Het Tottenham Hotspur anthem trainingsjack voor de Champions League is dit jaar grijs en bevat een speciaal vlak over het midden van het trainingsjack. Dit vlak bevat dezelfde print als de all-over print op het nieuwe Champions League uitshirt van de Spurs. Dit betreft een jaren '90 print. De nieuwe collectie van de finalist van vorig seizoen is namelijk een ode aan de voetbalshirtcultuur van de jaren '90. De kleur van het nieuwe 3e shirt komt ook terug in de trainingsjacks. Het logo van Nike en de Engelse Premier League club op de borst zijn namelijk turquoise. Het logo van kledingsponsor Nike betreft het zogenaamde Futura logo van Nike. Dit logo werd door het Amerikaanse sportmerk voor het laatst gebruikt in de jaren '90. Het trainingsjack heeft verder de bekende details. Het Champions League trainingsjack van Tottenham Hotspur is namelijk uitgerust met een hoge hals met doorlopende rits. De mouwen bevatten een taping en verder is het trainingsjack uitgerust met twee zakken aan de zijkanten.

Tottenham Hotspur Champions League trainingsshirt 2019-2020

Het Tottenham Hotspur Champions League trainingsshirt voor 2019-2020 heeft dezelfde look als het trainingsjack. Dit shirt is ook antraciet grijs met turquoise details. De taping aan de binnenkant van de hals heeft deze kleur en hetzelfde geldt voor de logo's van Nike en de club. Het trainingsshirt bevat verder een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. De mouwen van het trainingstenue bevatten flitsende strepen. Dit trainingstenue kan gecombineerd worden met een grijs trainingsbroekje. Check hieronder de afbeeldingen van de nieuwe Champions League trainingscollectie van Tottenham Hotspur. Deze bevat ook nog een nieuw trainingspak en warming-up shirt.

Tottenham Hotspur Champions League trainingscollectie bestellen

Het Tottenham Hotspur trainingsjack en trainingsshirt kun je vanaf nu bestellen. Het jack heeft voor volwassenen een prijs van € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De prijs van het trainingsshirt is € 44,95 voor volwassenen en € 39,95 voor kinderen. Beide items zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe Tottenham Hotspur producten in deze WINKEL!

OF deze SHOP

Tottenham Hotspur Champions League trainingsjack