24 augustus 2018

Tottenham Hotspur Champions League trainingspak 2018-2019

Tottenham Hotspur en Nike hebben vandaag ook het nieuwe Champions League pak van de Londense club gepresenteerd. Dit nieuwe pak wordt uitsluitend gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in het miljardenbal gedurende 2018-2019. The Spurs spelen dit seizoen voor het tweede opeenvolgende jaar in de Champions League, na het behalen van een knappe derde plaats in de Premier League vorig seizoen. Het nieuwe pak van het keurkorps van Pochettino bestaat ook dit jaar weer uit een zip training top en strakke trainingsbroek. Bovendien heeft het pak dezelfde kleuren als het nieuwe 3e shirt. Dit betreft het shirt waarin Tottenham Hotspur vooral de uitwedstrijden in de Champions League en FA Cup speelt. Check hieronder in ieder geval de details van het nieuwe CL trainingspak!

Tottenham Hotspur Champions League training trui en trainingsbroek

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak is dit seizoen geheel in stijl van de kleuren van het 3e shirt van de club. Dit shirt is op zijn beurt weer een ode aan de stad Londen en met name de multiculture wijk Tottenham. De Champions League training top is overwegend navy blauw. Deze kleur wordt door Nike ''Armory Navy'' genoemd en bevat turquoise details. Deze komen vooral terug in de dunne strepen over de schouders en mouwen van de training top. Deze lopen deels door over de achterkant van de trainingstrui voor de Champions League wedstrijden van Tottenham Hotspur. De training tops hebben dit jaar ook weer een hoge hals met een rits. Nieuw aan de training sweater is de taping aan de binnenkant. Dit is een kenmerk van het nieuwe Nike Vapor template en in de trui voor het Champions League pak is deze wit. Deze strip loopt door over de achterkant van de top. Qua technische kenmerken is er niks veranderd. Zo heeft de top raglanmouwen, welke zorgen voor bewegingsvrijheid van de spelers. Ook bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, voor de perfecte fit! Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Tottenham en de Amerikaanse kledingsponsor hebben ook een authentic versie van deze Champions League trainingstrui uitgebracht. In deze zogenaamde Strike drill top is meer stretch verwerkt, waardoor de sweater nog strakker om het lichaam valt en nog beter meebeweegt met het lichaam, zodat je topsnelheden kunt bereiken!

Het nieuwe Champions League pak van Tottenham wordt compleet gemaakt door een donker blauwe broek. Deze heeft aan de zijkanten een witte taping met dunne strepen. De band loopt net iets door tot over de knieën. Andere details van de trainingsbroek zijn de volgende:

  • De broek bevat een tailleband, waarmee de fit kan worden aangepast;
  • De broek heeft aan de onderkant enkelritsen, zodat je deze nog makkelijker over je voetbalschoenen of sneakers aan en uit kunt doen;
  • De zijkanten van de trainingsbroek van Tottenham hebben twee zakken met een rits en hier prijken ook de logo's van de club en Nike;
  • De broek heeft een strakke fit en valt dus getaileerd om de benen;
  • Het Champions League trainingspak is uitgerust met de Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.
  • Ook van de broek is er een STRIKE versie gepresenteerd. Hierin is ook net wat meer stretch verwerkt!

Check hieronder de productafbeeldingen van het nieuwe CL pak van Tottenham of check het andere trainingspak voor 2018-2019!

Tottenham Hotspur Champions League trainingspak bestellen

Het nieuwe Tottenham Hotspur Champions League trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de trainingstrui en trainingsbroek is voor volwassenen € 65,- en voor kinderen zijn beide items € 55,-. Het trainingspak met jack is voor volwassenen € 120,- en voor kinderen € 100,-. De Strike versie van de top en broek zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en zijn fors duurder. De prijs van de Strike drill top is namelijk € 120,- en de broek is € 100,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe pak van Tottenham Hotspur direct in deze SHOP!

of DEZE WINKEL