13 juli 2018

Tottenham Hotspur trainingspak 2018-2019

Het nieuwe trainingspak van Tottenham Hotspur is vandaag door Nike uitgebracht. Dit is het pak waarin Tottenham Hotspur dit seizoen traint. De club werkt in dit nieuwe pak de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Premier League, FA Cup en Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019. Tottenham eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats, waardoor het dit seizoen weer in de Champions League speelt. Nike en de Engelse club van trainer Pochettino lanceren in september overigens wel nog een speciaal Champions League trainingspak. Check hieronder alle details van het nieuwe pak van ''The Spurs.''

Zwart/paars Tottenham Hotspur training top en trainingsbroek 2018-2019

Het trainingspak van Tottenham Hotspur bestaat ook dit jaar weer uit een training top/drill top en een trainingsbroek. Aan het template/design is in vergelijking met vorig seizoen niks veranderd. Alleen de kleuren van het pak zijn anders. De drill top van het nieuwe pak van Tottenham is geheel zwart met paarse accenten. De paarse details zijn te vinden in strip over de schouders en mouwen en in de swoosh van Nike en het logo van de club op de borst. De taping over de mouwen is ook dit seizoen weer verdeeld in dunne, verticale lijnen. Het is dit seizoen het tweede opeenvolgende jaar dat Nike en Tottenham Hotspur een samenwerking hebben. Vorig seizoen tekenden beide partijen een meerjarige deal. De trainingstruien van Nike hebben dit jaar verder ook dezelfde technische details als vorig jaar. Dit betekent dat de mouwen aan de onderkant zijn uitgerust met duimgaten. De mouwen zijn raglanmowen. Beide zorgen ervoor dat de top lekker strak om het lichaam valt en dat de spelers ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid hebben. De achterzoom van de trainingstop is net wat langer en dit biedt de spelers weer wat extra bescherming. De training top van Tottenham Hotspur is ook in een authentic versie gelanceerd. Dit betreft de Vaporknit top. Deze training sweater is qua design hetzelfde. In deze tops is extra stretch verwerkt, zodat deze training tops nog strakker om het lichaam vallen. De mouwen van de authentic tops zijn ribmouwen en deze bewegen ook nog beter mee met de armen. De authentic tops bevatten net wat meer functionaliteiten en dit is dus ook de versie die de spelers dragen.

Het nieuwe pak van Tottenham wordt dit seizoen compleet gemaakt door een broek in dezelfde kleuren. De broek is zwart met aan de zijkanten een paarse taping. Deze strip loopt tot de knieën. Ook de broek bevat weer de kenmerken die we gewend zijn van de trainingsbroeken van Nike. De onderkant van de broek bevat enkelritsen. De bovenkant is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. De zijkanten zijn voorzien van zakken en uiteraard prijken ook de logo's van de club en Nike op de trainingsbroek. Ook van deze broek is er een VaporKnit versie.

Alle functionele kleding van Nike bevat dit jaar weer de Dri Fit technologie voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe pak waarin sterren als Kane, Alli, Vertonghen, Dembele, Eriksen en nog meer sterspelers vanaf nu te zien zijn.

Tottenham Hotspur trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Tottenham Hotspur trainingspak voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de trainingstrui en trainingsbroek is voor volwassenen € 65,- en voor kinderen zijn beide items € 55,-. Het trainingspak met jack is voor volwassenen € 120,- en voor kinderen € 100,-. Wil je andere producten van de club bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe pak van Tottenham Hotspur direct in deze SHOP!

of DEZE WINKEL 

of deze voetbalwinkel (inclusief goedkope t-shirts)