27 januari 2021

Tottenham Hotspur Nike Air Max voetbalshirt 2021

Ook voor Tottenham Hotspur heeft Nike vandaag een special edition Nike Air Max voetbalshirt gelanceerd. Dit tenue wordt overigens niet in officiële wedstrijden gedragen door het team van manager José Mourinho. Het tenue is puur en alleen onderdeel van een speciale Air Max collectie, die het Amerikaanse sportmerk heeft gelanceerd voor de Engelse key clubs (Tottenham Hotspur, Liverpool en Chelsea) uit het portfolio van het merk. Deze collectie borduurt voort op het thema dat het merk eerder dit seizoen al gebruikte bij de lancering van de 3e shirts. Zo is het Tottenham Hotspur 3e shirt 2020-2021 geïnspireerd door de gele Nike Air Max 95 sneakers. 

Grijs Tottenham Hotspur uit shirt en tenue 2020-21

Ook het nieuwe Tottenham Hotspur FC special edition Nike Air Max voetbalshirt is geïnspireerd door de Air Max 95 OG sneakers, maar dan in een andere kleur. Het nieuwe Tottenham Hotspur voetbalshirt heeft dezelfde grijze accenten als de Air Max 95 OG colourways met neon accenten, waardoor het tenue de iconische Air Max 95 look heeft. Daar zit ook nog een symbolisch tintje aan. De nieuwe Tottenham Hotspur Nike Air Max collectie showt namelijk de synergie tussen de heritage van de beroemde Nike sneakers en de straatcultuur in Noord-Londen. De collectie bestaat namelijk niet alleen uit dit voetbalshirt, maar ook uit off pitch streetwear kleding. Het Tottenham Hotspur Air Max voetbalshirt 2021 wordt gekenmerkt door de horizontale banen over het tenue. De bovenkant van het tenue is lichtgrijs en naar de onderkant van het tenue wordt het voetbalshirt donkerder grijs. Evenals de Nike Air Max 95 sneakers bevat het voetbalshirt dus neon accenten. De ronde hals van het voetbalshirt heeft deze tint geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle logo's op het tenue zijn waarschijnlijk neon.  Het logo van Nike en de club staan niet op de rechter- en linkerborst, maar zijn door het Amerikaanse sportmerk boven elkaar op het midden van de borst geplaatst. Onder dit logo staat het iconische Nike Air 95 logo in plaats van het logo van hoofdsponsor AIA. Omdat dit voetbalshirt niet in officiële wedstrijden gedragen wordt, hebben Nike en de club geen matchend voetbalbroekje en kousen bij dit tenue gelanceerd. Wel is het voetbalshirt uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, zodat het een perfect voetbalshirt is om op straat te dragen of om in te sporten/trainen. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van Eric Dier en Jessica Naz in het nieuwe special edition voetbalshirt van de Spurs of check ook het  Tottenham Hotspur thuisshirt 2020-2021.

Tottenham Hotspur Air Max voetbalshirt bestellen

Het Tottenham Hotspur 4e voetbalshirt voor 2020-2021 kun je per direct  bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Deze tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen en de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen. Check in deze webshops ook de Tottenham Hotspur Nike Air Max Lifestyle collectie. 

Bestel je Tottenham Hotspur voetbalshirt altijd in DEZE SHOP!

of deze winkel! 

Tottenham Hotspur Nike Air Max voetbalshirt 2021