Tottenham Hotspur 3e shirt 2017-2018

Ook Tottenham Hotspur speelt de uitwedstrijden in de Champions League in een nieuw shirt met als thema DAZZLE CAMO. Het nieuwe derde shirt van ''The Spurs'' is vandaag namelijk officieel bekend gemaakt door de Engelse club en kledingsponsor Nike. In dit shirt speelt de Londense club in ieder geval de uitwedstrijden tegen Borussia Dortmund, Real Madrid en APOEL Nicosia in poule H van het kampioenenbal. Bovendien speelt de club in dit shirt een aantal uitwedstrijden de Premier League en FA Cup in dit shirt. Het nieuwe alternatieve uitshirt is geheel in stijl van de andere alternatieve uitshirts van de clubs waarvan Nike kledingsponsor is. Het nieuwe 3e shirt van Barcelona, Atletico Madrid, Chelsea, Manchester City en AS Roma heeft hetzelfde template. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van de club van manager Pochettino.

Direct enthousiast over het camouflage shirt van Tottenham Hotspur? Check het exclusief in DEZE SHOP  

of DEZE WINKEL!

Tottenham Hotspur camouflage 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Tottenham Hotspur 3e shirt voor 2017-2018 bevat namelijk ook een ''geometrische'' all over camouflage print. Dit design wordt door Nike ''dazzle camo'' genoemd. Deze print bevindt zich zowel op de voorkant als de achterkant van het shirt. Deze print is donker paars. Daarnaast bevat het nieuwe shirt ''fel gele'' accenten. Deze details komen terug in de band over de schouders. Deze band wordt op het midden van de mouwen onderbroken om een plaats te maken voor badges. Tijdens de Premier League draagt de club de officiële Premier League badges op de mouwen en tijdens de wedstrijden in Europa dragen ''The Spurs'' de officiële Champions League en respect badges op de mouwen. De fel gele details komen bovendien terug in de logo's van de club en Nike op de borst. Nike is sinds dit seizoen kledingsponsor van de club en heeft Under Armour vervangen. Afgelopen zomer tekenden beide partijen een meerjarige overeenkomst. De badge van de club op de linker borst betreft een vintage logo. Dit is namelijk het logo dat de club had in het seizoen 1960-1961, toen de club als eerste Engelse club na de oorlog zowel kampioen werd als de FA Cup won. Op het midden van het nieuwe 3e shirt staat het logo van sponsor AIA in het fel geel en op de achterkant van het shirt is aan de onderkant de bijnaam van de club verwerkt middels een watermerk: SPURS. 

Het nieuwe Tottenham Hotspur tenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met all-over camo design. De zijkanten van het broekje bevatten een fel gele strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt bovendien voor ventilatie. De bovenkant van het voetbalbroekje bevat een elastische tailleband, waarmee het short strakker of losser gedaan kan worden. Bovendien staan op de broekjes de logo's van de club en Nike. De kousen zijn ook paars met aan de achterkant flitsende strepen. Tevens bevatten de voetbalkousen de swoosh van Nike in het fel geel.

Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic shirts zijn bovendien uitgerust met de Aeroswift technologie van Nike. Vanaf nu zien we sterren als Kane, Alli, Eriksen, Alderweireld, Vertonghen, Sanchez en andere talenten in dit shirt. Check bovendien het nieuwe Tottenham Hotspur thuisshirt of uitshirt van dit seizoen. Of check het nieuwe Champions League trainingspak. 

Tottenham Hotspur voetbalshirt kopen

Het nieuwe camouflage shirt van Tottenham Hotspur kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor KIDS en in de maten S, M, L, XL en Xxl voor volwassenen. Het shirt heeft voor volwassenen ongeveer een prijs van € 79,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes zijn respectievelijk € 39,95 en € 34,95 en de kousen hebben een prijs van € 17,95. In deze shops kan je het shirt van Tottenham laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele PL bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het shirt dragen dit seizoen. Wil je andere Tottenham producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Tottenham Hotspur uitshirt vanaf nu in deze WINKEL (inclusief officiële bedrukking)

of in DEZE SHOP (inclusief nieuwe trainingskleding)

Technische informatie Tottenham Hotspur authentic VAPOR MATCH voetbalshirt 2017-2018

Tottenham Hotspur en Nike hebben ook dit jaar een authentic versie gelanceerd van het nieuwe thuisshirt. Deze is duurder dan de replica versie en heeft een prijs van € 140,- en vallen strak om het lichaam. Dit voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers wordt gedragen. Dit shirt is uitgerust met de Vapor technologie. Voorafgaand aan de lancering van het Nike Vapor Kit template heeft Nike uitvoerig onderzoek gedaan. Het uitgangspunt tijdens dit onderzoek was “ademend, maar niet te doorzichtig”. Nike is tot de conclusie gekomen dat Nike met dit template de toekomst aankan en de snelheid van het spel met dit template bevordert. Het template bevat de technologie AerowSwift. AeroSwift levert een aantal voordelen. Het levert een shirt dat 10% lichter is dan zijn voorgangers. Bovendien zorgt Aeroswift voor een shirt dat 50% meer stretch bevat dan zijn voorgangers en dus strak om het lichaam valt en de spelers bovendien voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast transporteert het zweet 20% sneller dan zijn voorgangers. Alsof het niet genoeg is drogen voetbalshirts met Aeroswift 25% sneller dan zijn voorgangers. Kortom, voordelen alom. Het mesh design rondom de borst moet hier tevens aan bijdragen.