8 september 2017

Tottenham Hotspur Champions League trainingspak 2017-2018

Het nieuwe Tottenham Hotspur Champions League trainingspak voor 2017-2018 is uitgebracht. Dit is het pak waarin we sterren als Vertonghen, Alderweireld, Eriksen, Kane en Alli zien trainen in de voorbereiding op de wedstrijden in de Champions League gedurende dit seizoen. In poule H neemt het keurkorps van manager Pochettino het op tegen Real Madrid, Borussia Dortmund en Apoel Nicosia. Dit pak wordt zowel tijdens de trainingen als tijdens de warming-up van The Spurs gedragen. Het pak bestaat uit een drill top en strakke tech trainingsbroek van Nike. Check hieronder de details van het nieuwe pak!

Gele Tottenham Hotspur Champions League training top 2017-2018

De nieuwe Nike drill top van het nieuwe Tottenham Hotspur CL trainingspak is geheel geel en wordt gekenmerkt door de paarse accenten. Deze paarse  details bevinden zich een band rondom de hals van de top en in een strip over de schouders en mouwen. Deze strip is verdeeld in dunne horizontale strepen, zoals bij alle trainingskleding van het Amerikaanse sportmerk het geval is. Verder bevat de training sweater een hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits is geel. Het logo van Nike prijkt op de rechter borst. Nike is vanaf het seizoen 2017-2018 kledingsponsor van de Londense club en is de opvolger van een ander Amerikaans merk, Under Armour. Beide partijen tekenden afgelopen zomer een langjarig contract. De linker borst is uitgerust met het logo van de Londenaren. De training tops van Nike bevatten dit jaar aan de onderkant van de mouwen duimgaten, hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen. Dit zorgt ervoor dat de training top nog strakker om de armen valt. Dit wordt ook bewerkstelligd door de raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en ook perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest.

Tottenham Hotspur Champions League trainingsbroek 2017-2018

Het nieuwe Tottenham Hotspur Champions League pak wordt gecompleteerd door een paarse trainingsbroek. Deze broek bevat aan de zijkanten een gele strip, welke weer is verdeeld in dunne strepen. De bovenkant van de strakke broek bevat een elastische tailleband. Het voordeel van deze band is dat je de broek wat strakker of losser kan doen. Daarnaast heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit houdt in dat deze vooral rondom de kuiten en enkels super strak valt. De zijkanten van de broek bevatten twee zakken en op de broek prijken natuurlijk ook de logo's van de club en Nike.

Technologieën Tottenham Hotspur pak

Dit polyester pak is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Nike en Tottenham hebben bovendien een authentic trainingspak gelanceerd. Dit pak is duurder en is uitgerust met de revolutionaire Aeroswift technologie van Nike. Deze technologie zorgt ervoor dat de training top nog strakker om het lichaam valt en dat vocht en zweet nog sneller naar de buitenkant van de top worden getransporteerd. Bewegingsvrijheid en ventilatie zijn de belangrijkste peilers van deze technologie. Zo zijn de mouwen van de authentic pakken uitgerust met speciale ribbels, waardoor je nog makkelijker kan bewegen. De kraag van de top bevat een extra tape, waardoor de pasvorm nog strakker is. Eerder dit seizoen lanceerden Nike en de club al een ander Tottenham Hotspur trainingspak. Check bovendien het nieuwe 3e shirt van de club.

Tottenham Hotspur Champions League trainingspak kopen

Het nieuwe Tottenham Hotspur Champions League pak kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. Het pak kan je namelijk kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De training top en de broek kunnen los van elkaar gekocht worden. De broek en de sweater hebben voor KIDS een prijs van € 54,95 en voor volwassenen is de prijs van beide items ongeveer € 64,95. De authentic training top is alleen voor volwassenen te bestellen en heeft een prijs van € 120,-. Wil je andere producten van Tottenham Hotspur kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe pak van Tottenham Hotspur direct in DEZE WINKEL 

of Deze SHOP!