8 augustus 2016

Sunderland uitshirt 2016-2017

Sunderland en Adidas hebben afgelopen weekend het nieuwe uitshirt van de club voor 2016-2017 bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Sunderland AFC de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2016-2017. Sunderland eindigde afgelopen seizoen op een zeventiende plek, waardoor het maar net degradatie ontliep en dus komend seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland actief zal zijn. Eerder dit jaar werden al het nieuwe thuisshirt en 3e shirt van ''The Black Cats'' gelanceerd. Het nieuwe uitshirt maakte haar debuut in de met 1-1 geeindigde oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund. We bespreken hieronder het nieuwe shirt van de club waar David Moyes komend seizoen aan het roer staat.

Wit/blauw Sunderland uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Sunderland uitshirt is overwegend wit en bevat blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in de ronde hals en in de strepen van Adidas over de schouders en mouwen. Bovendien wordt het shirt gekenmerkt door de ''sash'', de diagonale band van de linker schouder naar de rechter zijkant van het shirt. Deze diagonale band is blauw en is opgedeeld in dunnere en flitsende blauwe diagonale strepen. Naar de zijkant van het shirt vervaagt deze baan wat meer. Het logo van Adidas versiert de rechter borst. De Duitse kledingsponsor verzorgt sinds 2012 de tenues en trainingskleding van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadium of Light. Dit logo is blauw. De andere borst bevat het logo van de in 1879 opgerichte club. Hoofd- en shirtsponsor DAFABET heeft sinds 2012 een deal met Sunderland Association Football Club. Het nieuwe tenue van de Engelse Premier League club wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de zijkanten blauwe strepen van Adidas. De kousen zijn ook wit met blauwe accenten.

Zoals alle tenues van Adidas zijn de shirts en tenues van Sunderland uitgerust met de Adidas Climacool technology van het Duitse sportmerk. Deze speciale technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe shirts schitteren sterren als Borini, Defoe, Koné, Van Aanholt, Kaboul en nog meer sterren gedurende dit seizoen. Check ook het nieuwe Sunderland thuisshirt en Sunderland 3e shirt voor 2016-2017.

Sunderland voetbalshirt kopen

Het nieuwe Sunderland shirt voor 2016-2017 kan je vanaf augustus/september kopen in de online shop van Subside Sports. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking van een eigen naam en nummer of die van jouw favoriete Sunderland speler. Wil je het uitshirt nu al scoren, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. Het shirt is nu al beschikbaar in de clubshop van Sunderland. Directe levering!

Heb je een mening? Deel het hieronder!

Sunderland -uit -shirt -2016-2017