6 augustus 2020

Sunderland voetbalshirts 2020-2021

Sunderland en de nieuwe kledingsponsor Nike hebben vandaag het nieuwe Sunderland thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Sunderland AFC de League One, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het Stadium of Ligue gedurende 2020-2021. De club van manager Phil Parkinson eindigde afgelopen seizoen op een achtste plaats in League One en speelt komend seizoen dus opnieuw op het derde niveau van Engeland. Nike is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van The Black Cats. Het Amerikaanse sportmerk neemt het stokje over van adidas, dat sinds 2012 deze functie had.

Sunderland thuisshirt 2020-2021

Het Sunderland thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen het traditionele design. Het tenue wordt dit seizoen gekenmerkt door de dunnere rode en witte banen. Bovendien is het tenue uitgerust met een Vapor kraag. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De hals is dit seizoen overwegend wit. De mouwen van het nieuwe Sunderland thuistenue zijn geheel rood. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de andere borst bevat het clublogo. Nike is dus vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de Engelse club en was dit eerder al in de periode 2000-2004. Great Annual Savings Group is de shirtsponsor van Sunderland en prijkt dit seizoen ook weer op het midden van de tenues. In de nek bevindt zich verder nog een rode taping. De binnenkant van de hals bevat de leus van de Engelse voetbalclub: HA'WAY THE LADS. Op de achterkant van het tenue staan verder ook de logo's van Utilita en Eleven Sports Media. Het thuistenue van Sunderland wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en en rode kousen. Alle tenues van Nike bevatten dit jaar de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de optimale afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Will Grigg, O'Nien, McGeady, Lafferty, Gooch en nog meer spelers. 

Sunderland voetbalshirt kopen

Helaas kun je de Sunderland voetbalshirts alleen in de officiële clubshop van de Engelse club bestellen. Ben je op zoek naar andere t-shirts of een hoodie van de club? Check het dan exclusief in de Sunderland fanshop

Sunderland thuisshirt 2020-2021